Bukan Tua :)

Ye bukan tua tapi semakin matang ! hehe..
ooppss ! happy birthday untuk saya 25 Mei :)
tak percaya dah meningkat ke alam dewasa?hurmm rasenyer belia remaja lagi lah..dewasa tu umur 30 lah..hehhe..



  • dah masuk 20 tahun dah aku yg lagi cm peragai ala2 budak2 lg..hehe..
  • last sambut bufday party time umur 12 tahun pas tu dah xmau dah..malu ar aku dah beso..hehe..
  • hadiah?hurm aku xmintx pown even family aku sendiri..haha..
  • hadiah dr owhg tersayang mean istimewa?[aku dah single lah so xderk yg sweet2..haha]
  • cukuplah aku dah dpt dslr tu :)
  • dan aku nak berjaya ! selagi tak tercapai ape yg aku hajat selagi tu aku akan single ajee..heee..


0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang