Mentor vs AF9! Mane lagi HEBAT?

Bosan bosan dan bosan itulah rutin harian aku sepanjang cuti semester 2bulan ni..bukan tak nak kerja tapi cuti ni baek aku relax jerk sementara aku nak LI nti kan..nti xderklah penat2 bila nak masok LI nti[julai 2011] xlama tu..hehe..okey kali nih aku nak tulis pasal program realiti lah saje nak mengisi ruang blog aku yg jarang update nih (: hehe..


pada pendapat korg lah kan antara mentor dan af9 sekarang nih mane lagi best?aku rasa mybe antara korg mesti lagi suka MENTOR kan?kan??hehe sebab AF9 skunk nih ntah pape lah pelajarnyer ouhh taw nak maintain LAWA ngan BERLAGAK MACHO adalah!Dulu mentor bagi aku sangatlah bosan teramatLAH kan tapi sejak tahun nih je aku tetibe nak tengok sangat sebab mutu vokal diorunk LAGI HEBAT dari BUDAK AF9 sekarang nih[main2 jerk taw].walaupun AF9 yg terakhir buatlah yg best sikit nih macam2 lah ntah pape2..lagi time yang kena gugurkan barulah sibuk nak buat betul2 kan..Ala,sebab adew astro jerk lah mybe masih ramai yg still minat af lagi kan..seyes lah af skunk dah tak macam af dulu okey!lagi2 bila tiap kali aku nak g jj beli brg mesti akan nampak rumah kaca tu an..sape yang g tu taw lah macam mner pelajar kat dlm tu..




aku tgk kat jj tu memank xderk langsung lah privacy utk diorunk..sah2 memank ramai giller yg cover kan..haha..dah tu tak sah kalau adew diantara pelajar af nih mesti adew yg irihati lah,dengkilah,dll lah..yg dpt lagu tak best ker or xley buat tu terima jerk lah..engat senang ker nak jd bintang ha?bintang2 yg dulu pown diorunk mula dr bawah dgn tunjuk ajar,nih macam nak ikut tekak sendiri aje ..hurhh!just fokus pada diri untuk capai kemenangan suda lah tak payah nak ganggu2 owhg sampai buat seseorang tekanan!





 Mentor kali ni memank yang terbaek lah (: selalunyer bosan teramat kowt..Protege dan Mentor sama2 terbaek okey!tak bosan lah kalau tak tengok bentuk persembahan yang dibawa setiap minggu berbeza tu yg best jerk nak tengok!so,kira mentor nih xderk apa sangatlah nak dikata kan..hehe..









0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang