5 blog yang terbaek bagi teqahkhaire :)

selamat tengah hari sume :
okey hari ni aku nak buat entry pasal blog yg aku memank suka godek2 dan bila aku open jerk memank xbosan lah kan..nak tahu siapa punye blog lihat dibawah nih yew :

5 blog yg best dan best :)

1.Hanis Zalikha

Sape tak kenal dengan hanis zalikha blogger paling terkenal kat malaysia.Blog hanis nih simple tp yang best tu aku suka giller baca part kecantikan and tips2 yg len..suka gak tgk pakaian yg slalu dier pakai sweet lol..dan post2 entry dier pown memank terbaek lah :)





ni lah empunya blog

Hanis Zalikha

2.Maria Elena

ha,yg nih lg best..apa yg best skali aku suka tengok video2 kat blog dier yg sweet dan cute..dan paling aku suka bila dier ckp english wallaweh memank xderk slank melayu lansung sedap kowt bila dengar even dier ckp malay pown an hurmm gadis melayu terakhir..kepetahan dier berckp tu memank terbaek lah then owhg pown xbosan2 bila ada jerk post2 dier yg menarik dan mencuit hati..hehe..kalau nak tahu post2 dier sume dlm BI terror an kalau lah aku pown ley speaking2 like dier an..hehe..if dier jd pengacara an mesty best kan..hehe..


 Gadis yang petah berbicara Maria Elena Zarul

3.Nisa Kay

Apa yg best about nisa nih aku suka entry dier "AKU,DIA & DSLR"
coz dier nih pandai giler lah dlm bab2 fesyen kira berani lah dlm memainkan warna even warna terang pown..hehe..suka tengok bila dier beraksi dicamera sume pic dier chantek giller..jelez sikit :) hehe..blog nisa nih pown adew tutorial adobe,shawl dan tips2 kecantikan gak..bagi aku even dier x makeup an memank lawa taw [series giller].
 


Gadis Sweet Nisa Kay

4.Rames Studios

Blog nih aku baru tengok beberapa hari yang lalu bila tengok jerk blog nih huhu..sumpa aku jelez okey!kenapa?kau tgk lah dier nih pandai adobe lol..adoii geramnyer aku bila lah aku nak jd cam dier an..sumpa aku cakap adobe2 dier kemas giler then sangat2 real2..pic2 dier pown sumenyer chantek sesangat!dier nih memank terbaek lah dlm photography & adobe tutorial ! aku suka tgk adobe manipulation dier sangat kemas teramat!




5.Ezhan Artwork

okey,blog ezhan nih aku tahu pown dr paper berita minggu taun nih kowt tp aku xengat bulan bapew.apa yg menarik blog dier nih,dier memank xkedekut ilmu mcm kawan aku tuh!hehe[jgn mara ye]dier suka bagi tutorial2 adobe yg best dan about photography gak dan software2 yg best utk download..if ade jerk tuto baru aku terus try kdg2 tu adew yg susah tu aku xtry pown series xmenjadi lol..haha..blog dier nih lebihkan kepada artwork dier.




* ultimately I want to apologize for my language if there is a less polite about you andexcuse me for steal your picture:) hehe


2 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang