AKU TAK BODOH !

okey,aku baru saja tengok movi nih td.."AKU TAK BODOH" citer nih dah lama dlm setahun yg lalu dan skunk aku baru tengok..saja nak komen sikit tentang citer nih.Masa mula2 kuar kat wayang dulu memank aku tak tertarik langsung nak tgk mybe sebab tgk title dan poster tak menarik kowt.tp walaupown bende tu sume xtertarik an tp jalan cerita dier memank best lah kelakar dan sedih tu mesty adew..
tak sangka aku ley layan gak citer2 nih.

  • citer nih pasal persahabatan,keluarga,kasih sayang..
  • sebuah keluarga yg kaya tetapi malangnyer anak2 kurang perhatian dan kasih sayang menyebabkn mereka nih lakukan perkara2 yg slalu buat parents diorunk asyik nak salahkan diorunk aje..
  • lg 1 family nih miskin kasih sayang ada tp ayah dier xpandai nak tunjukan then si ayah nih mempunyai masa lampau yg lalu disebabkn si anak sukar nak terima si ayah nih..
  • seorang guru yg tak pernah nak beri peluang apa yg student lakukan dan mengajar dengan penuh ikut kepala aje tanpa memikirkn keadaan studentnyer..[naseb aku dulu2 xderk dpt cikgu cam nih..haha]
  • macam biasa last skali mesty lah sume owhg insaf dan dan minta maaf sesama mereka terutama anak mereka yg selalu terabai dan jd tempias bila parents diorunk gaduh =,=


0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang