Bila Kereta Berada Di tengah2 Tol Sg Besi !

ini cerita semalam nyer kejadia,time tu aku otw nak balek umah dr owhg kawen at negori ke kl lah kan..masa perjalanan tu memank okey tak derk plak keluar apa2 signal kat meter tu an..masok umah rehat pown okey lg..lps kuar dr umah rehat aje ouchh dah nampak signal batery dah low..aku tanya ayah aku nih signal apa [nampak sgt tahu bawa jerk kan..kah3..]ayah aku serba salah nak bgtaw..last2 dier kata xpew jalan aje..aku yg bawak nih risau jap yew lah kang takot2 xsampai umah plak..aku pown jalan lah[bawa keta 140 k/m] nak rushing nyer pasal an sebab takot tak sampai b4 apa2 terjadi last2 b4 sampai tu memank terjadi lol kat mane?kat tengah2 tol smartag sg besi !!!! argghhh apa lg aku gelabah jap coz blkang aku adew keta yg macam FUCK !!! dier xreti nak tolak ansur sikiit..dier engat aku suka hati jerk ker nak benti keta ha?dgn baran aku dah datang aku g lah kat keta belakang tuh aku ckp

"eh bang tak ley pin lagi kuat ker ha?sabar lah jap keta saya breakdown taw engat saya suka2 jerk ker nak benti keta kat tgh2 nih ha?"kata aku.

"len kali bawa keta tu kat tepi lah nyusahkan owhg aje"kata cina shit tu !

"kalau keta aku[rasa hormat dah hilang jap]nak rosak kat tengah2 jalan nih nak wat cam mner dah tetibe mcm nih,kau nih keta jerk mewah tp akal xderk!!!"kata aku.
"hey,jaga sikit mulut kau tu"[terus blah dgn menunjukan aku FUCK"]kata cina vavi !

aku xbalas pown..dalam hati aku kau bw keta laju2 then kena langgar ngan lori padan muka kau..[memank hilang tol sabar aku ngan cina bodo tu..macam nih ker 1malaysia ha?


naseb abg aku smmpai then tolak keta kat tepi sikit..then after 1jam 15 minit PERONDA PLUS pown datang tolong cas kan batery untuk smpai kat petronas tu aje coz keta tu memank tol2 dah xley gerak terpkse call truck nak tarik.walaupown keta service keta MAHAL macam mner pown kalau bende dah nak jdi nak buat mcm mner kan so,terima jerk lah ..merungut tu mybe ade kan..nih lah dier ujian daripadaNYA nak uji tahap kesabaran kita :)


*tp part aku gadoh ngan cina setan tu abes sume kesabaran aku..

*sabar tggu owhg peronda datang memank sabar lg2 cuaca panas terik then ujan renyai2 then panas balik..tu lah betol2 uji kesabaran aku..[agak sedikit fobia if nak lalu highway tu..hehe]



 





 

2 Conteng Petak Membebel:

Tyra Nylea said...

marah betul.. chill eh :) bende dah jadi pommm :)

TeQah Khaire said...

hahaha...marah lol..

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang