First Day Practical

Salam Tengah hari..aku actually lapar tahu..tapi segan nak g cafe sorg2..haha..terpaksa buat blog nih kejap.hehe


aku engat aku kena interview nih senang lah an..sekali hamik kau..dier interview aku betol2..kasi terbaek punye sampai otak aku semput nak cari jawapan..eh lupe plak,aku parctical kat sapuracrest petroleum dekat sikit ngan umah aku..haha..
okey,sambunk balik...

Intai-Intai kejadian time inetrview :

1.aku dtg kul 8 tp kul 9 bru dier dtg..xpew sabar kan aje.

2.Dier interview aku 2jam okey..menggila aku xsenang duk jap..huhu..

3.tnya setiap subject [aku katakan,hurmm cuti 2bulan nih saya tetibe lupa lah encik,naseb dier gelakan aje..kah3]

4.menggila aku tgk coding dier..tp naseb dier ckp sini xderk coding sangat..huhu..[lega lol]

5.pakaian bebas sangat kecuali g site aje ley kai jeans..haha.

6.Supervisor aku en darmanto[bukan indon yew,jawaz kowt..haha]
dier lah yg interview aku ouhh..dier terangkan aku pasal firma nih.lg satu aku lupa dier suh aku cakap apa yg you tahu tentang sapura nih[aku jawab sepatah patah]haha..

7.yg best aku suka dengar tentang dier tunujkan pelan2 projek..memank the best lah okey..haha..firma aku nih byk projek cctv dan diorunk byk g site kat penjara..the best..aku mahu..haha.

8.masa dier terangkan baru aku tahu semua perkara tak semestinya IT aje terlibat bende lain pown adew : civil,mechanical,engineering..nampanyer pas nih aku kena belajar math elektrik[huuh,abes lah otak aku]

9.tempat aku bukan mcm korg adew meja sendiri..aku kena g duk bilik meeting tuh..lau adew meeting g merempat kat tempat abg2 dan kakak2 tuh..huhuhu..sadis kan..yew lah sume dah penuh..

10.Sejarah berulang balek seperti dulu hanya aku sowhg jerk perempuan yg practical kat situ dan 3owhg lg lelaki dr UTEM dan UMP[agak segan2 mula2]haha.naseb adew kakak2 nih..hampir nak dikatakn ramai laki ouh..huhu..

11.Baru first masok akak tu dah belanja aku lunch..
[serba salah aku]hehe..dan2 jerk kan..wakaka.

Dan akhir kata,SELAMAT BEKERJA lah untuk korg yew :)Sumpa aku cakap LI tak boley maen2 LIKE kita maen dlm class dulu okey ! hehe..

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang