Lensa Konvoksyen (:

okey,di sini teqahkhaire ingin ucapkn to CHERA congratulation konvonyer yg berlangsung beberapa hari yang lalu..hurmm,nampaknyer chera dah abes pown pengajiannyer diPSAS..hurmm,lps nih giliran aku lah pulo kan..haha..jelez plak aku tgk dier konvo dah bebas tu yg best(:.sebelum si chera tu nak hantar jubah dier balek an so tak sah kitorg nih menjadi photgrapher lg merangkap model antara satu sama lain..haha..apa lagi..aku pown snap dier byk2 coz time konvo tu dier xsempat nak amik pic sgt..al maklumlah masing2 dah bekerjaya an
[busy masa..hehe]..haha..


Location : Politeknik Sultan Salehuddin Abdul Aziz Shah,Shah Alam
                       [rase aku silap eja lah..hehe]







Congrats Ye (:


* kawan aku dr kecil lagi
*tempat tinggal sama umah len2 :) haha
*dier lg tua sikit lah dr aku,tu yg dier konvo cepat tuh..haha..
[jgn mara yew chera]
*tamat konvo dalam kos pengurusan perniagaan
*kitorg memank suka keluar LAST MINUTE sebab itu lah yg mendatangkan hasil :) haha.. apa yg datang hasil tu?haha..rahsia kitorg so korg xley tahu kang abes pommMMM..hehe !!
*jangan give up dalam apa jua cabaran okey..fight!fight!hehe



Hey ! aku pown dah graduate taw,korg xnak wish kat aku ker :(
sedihlah xderk sapew nak wish kat aku..wuaaaa :(
mane adew,aku lom graduate lagi lah LI pown lom lagi taw..result pown kena tahan taw..HAHA
saje2 nak try pakai baju besar nih :) hehe

[mood : aku tak sabar nak abes STUDY]




0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang