Result Dah BEBAS !

wah wah ! seronok tak terkata aku an bila result dah kuar..padahal lau result aku nih dekan xpew..nih hampeh [xderk fail.harap maklum]
apa pown alhamdulillah lah aku xderk fail,actually aku cuak gak tgk result aku yew lah soalan selaras [ala ala spm tu an] mau xcuak mengelabah sikit..tak sangke lah adew 2 subject apa nih object oriented ngan cyber aku ley dapat B..OOP tu memank susah giller sampai kawan aku tu nangis2 call mak dier , kata susah teramat..pas tu soalan dier pown memank xderk lak dlm buku lab kitorg lg ar ...
cyber plak aku buat maen2 sebab aku aku baca pown men2..yg aku baca betol2 tu lah yg aku dapat corot sikit..hehe..[pelik]

Tak pernah2 kitorg kena tggu result sampai sebulan..huishh lps aje aku tgk movee td terus nak buka hurmm terjawab sudah sume persoalan result aku nih..walaupun xdekan tp insyallah aku nak buat better lg sampai last sem aku nak try gak dpt dekan walaupown skali xkesah lah (: agak aku akui mendapat anugerah cemerlang xsesenang seperti aku kat skolah dulu..dekat poli nih agak susah lah nak dapatkannyer sebab kena bermain dengan pointer..hehe !lepas nih baru lah aku ley tido lena,lau x asal esok jerk aku kena tggu jam 8:30am nak call poli tuh then ley lah pikir LI plak :)


[ agak poyo kan.. (: ]



Bagi yang akan menjalani LATIHAN INDUSTRI 
[mengikut firma masing2]GOOD LUCK lah yew :)

dan yang akan masok ke next sem plak 
SELAMAT PULANG KE SABAK BERNAM YE (: HAHAH


0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang