Entry KHAS for WALLAWANIEY !


hye dan hye :D
ari nih memank aku relax nak giller
[padahal aku adew keja yg belom disiapkn lagi nih..haha..TOLONGG!!]
okey,kali nih aku berpicture picture wif cuzen[wani] yg rapat nak giller dr kechik sampai lah dah besar[kitorg sama baya] sampai lah macam2 rahsia kitorg genggam..HAHA :) al maklumlah cuzen aku tuh sejak2 jd retiss nih kan memank susah lah nak jumpe dier nih..busy aje memanjang sampai nak kuar pown kena buat appoiment kan.[wani,jgn mara yew].Kali nih kitorg berdua aje :) dr event simplysiti tuh ke hotfm dan seterusnya ke.....


Location : Taman Reakreasi Ayer Keroh,Melaka.
         Bandaraya Melaka. 



About WallaWaniey :
 


  • Study at BANGI[KPTM] kos yg aku xsuka..HAHA..dier hamik ACCOUNT![aku memank benci lau bab2 nih tp dier x..cool] 
  • StudenT DEKAN 4 semester berturu turut [gila,aku pown lom dpt dekan lg].

  • dr kecil sampai dewasa kitorg nih asyik nak sesama aje.

  • dier lg pandai dr aku sebab tuh time skool2 dulu lau adew keja math aku campak aje kat dier,even dier ajar aku pown aku wat xtaw aje sebab aku xsuka MATH yew..harap maklum..HAHA.

  • lau BI pown aku xreti suh aje dier translate kan..HAHA.
  • ramai kata muka kitorg nih LIKE sibling,twin but kitorg nih hanya cuzen aje.aku pown xtaw tang mana yg sama kan ^^

  • perangai dier ngan aku lain tp adew setengah tu aje yg adew persamaan.dier nih more pada keayuaan lah konon an..HAHA.dan aku nih more lg kejam2 sikit cam tuh (:

  • dier dah adew teman lelaki,aku jerk belum mempunyai lagi :(

  • jap2 hot nih ! TEMAN LELAKI dier FIZO OMAR taw.tak percaya okey g kat facebook dier WallaWaniey . [eh,gurau gurau] Jap2,to MR A jgn hamik hati yew :) saje suka cari pasal!

  • dier nih baek orangnyer suka senyum bukan macam aku muka sepanjang hidup nak ketat aje kan..hehe..

  • BOROS dier memank tinggi ! HAHA

  • naseb dier terror bawa manual ley tumpang sekaki..wakaka.

  • dan aku akan jangka 6sem nih sah2 dekan lah..perggh ! xpayah nak bayar duit MARA .. best2 :)

  • GOOD LUCK yew untuk cuzen aku yg THE BEST nih ! 

  • Last2 jap ! aku nak BOTAK weh :) HAHA


Nih Guitar yang wani menang dalam contest Yuna Inspired cipta lirik tuh
[dier reti or tak men guitar nih?tanye lah dier..haha]













 @
 @


[ Mintak Maap if adew bahasa yg kurang sopan sikit dr aku yew wani :) ]

 

2 Conteng Petak Membebel:

Nur Syazwani Binti Abd Hadi said...

fulamaak!! time kaseh weeyh.. ikhloas keewr semua ayat2 tuh.. amiiin semuanyeer. haha. terharu i!

TeQah Khaire said...

@Nur Syazwani Binti Abd Hadi

hey makcik nih !
kalau aku xikhlas xderk aku nak edit pic nih bagai2 taw..

ikhlas dari hati :)

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang