FLAT 303 ? eh eh silap,FLAT ape ye..

Selamat Pagi ! 

memank dah lama or jarang2 kowt aku rasa aku nak update blog nih an..yew lah sejak practical nih an aku rasa mcm mls plak nak update blog nih apa lg rasa mcam nak DELETE aje ACC BLOG nih,okey x?HAHA..[akan dipikirkan lah]
Last saturday tu aku engat nak lah tengok citer harry potter tuh an al maklumlah final part an tak best lak lau xtgk kat wayang an..hehe..tp memandangkan aku t'plan last minute punye nak tgk wyg hurmm apa lg memank x lah an nak tgk citer tuh..full adewlah..yg tggl mcm biasa seat depan aje.agak jarang lah aku tgk wyg kena Q coz slalu aku book an..then bila sume dah full an okey adew byk lg wayang len nak taw aku tgk citer ape?monte carlo ka?tidak mungkin baek aku download..last2 FLAT 3A gak aku tgk..hehe..mcm mana citer tu?okey memank aku akan komen abes lah lau citer melayu nih !

Kritik aku adalah :
  • Permulaan citer dah kena santau lah,[nampak memank best].
  • 15 minit bermula agak bosan sikit dah =='
  • fiqah[intan],anas[ady],ratna tuh memank tak boleh blah,muka aje tgk alim2 lol skali hurmm hampeh tol,patut lah dier suka buat tak tahu aje..huhu..
  • si ady nih gatal than jahat nak gila,fiqah nih plak sengal lg2 bab cinta terus menyerahkan mahkota kat anas tuh ouh..abes lahir lah anak luarnikah [tp dier gugurkan] then kwn baek dier si ratna nih ley plak sanggup bersihkn dier punye darah2 kat bathroom tuh..ishh [aku memank tak lah,maki akan aku kasi adalah..haha]
  • dlm kebaikan ratna tuh memank terdapat udang di sebalik batu okey !.
  • dlm citer nih pling jahat si anas tu memank manusia syaitan,tp kat luar xderk lah an..hehe..
  • citer hantu memank xsah if xderk jerit jerit kan [sampai kdg2 bosan lak,blom lg ngan babak suspen..ouhh memank asyik terkejut aje]
  • hantu dier xlah seram mana,bdk2 jd hantu.
  • ustaz dier ensem..haha..then final skali part ustaz tgh baca ayat ayat al quran tetibe ley plak terbenti..[lawak gila]
  • yg best bila boley plak hantu fight2 ala ala kl gangster ngan ustaz tuh..adoii,bikin lawak nak gila aje !


Abes sudah kritik aku pasal FILEM FLAT 3A.Bg yg duk umah FLAT like aku nih xderk apa nak di takotkan , nih hanya sekadar cerita sahaja.tp biasalah umah mane yg xderk bende2 halus nih kan..haha.dan dibawah tu aku dah sertakan berapa bintang aku bg !

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang