FULLHOUSE Malaysia Not Korea (:

Update Update dan Update ! today nak update tentang lensa kami lah.
Last Saturday,memank suka plan last minute atas sebab2 tertentu..haha..[dan2 jerk kan]tempat yg kitorg pergih nih memank tempat makan lah..nak kata sedap dan tak sedap tu belakang citer lah then harga pown standard lah an restoran mcm nih memank nampak mahal sikit..tp hraga ala2 kenny rogers aje.[mahal sikit aje]

Makanan dier western lah,kalau masakan melayu an hanya adew 3jenis aje [nasi lemak = memank sedap],[curry laksa] and [curry mee].Restoran nih tak silap aku adew 

4 cawangan di sekitar kuala lumpur dan selangor sahaja :
  • Ara Damansara
  • Giza Mall,Damansara
  • Jln Yap Kwang Seng
  • Sunway Pyramid [f1 floor] 


Location : Jln Yap Kwan Seng,Kuala Lumpur.
Place    : FullHouse Lifestyle Store and Cafe. 

Aku g area sekitar KL aje sebab damansara tu aku xtaw sgt.



Book For Menu


Breaded Chicken Cutlet and Iced Lemon Tea
RM 16.90 & RM 4.90


Olio Spagheti & Apple Juice
RM 13.90 & RM 5.90


Wasabi Fish and Wedges 
RM 16.90 

Kalau hari biasa adew lunch like Mcd tuh lg best ouh..tp tu lah jauh plak dr tempat keja aku nih..hehe..


Example menu :

Chicken Chop + Mushroom Soup + Ice Cream + Lime juice
RM 14.90 [murah kan] tp tu lah service charge dan tax memank lain..hahaha.





Model Part 1 : Chera Chyrll

 

 Model Part 2 : Walla Waniey
[Gf fizo nih eh eh terlepas plak :P]




TeqahKhaire as Student PROGRAMMING :D

Couple AND Together




   

Kenapa Begitu Jauh Nih ouh si Chera lol !

Okey,tamat sudah pasal fullhouse nih,actually aku g pown sebab nak kan tempat yg menarik aje dan makanan dier pown sedap lah gak an bersesuaian dgn harga dan lg sedap nasi lemak
[sambal dier memank best]..hehe..apa pown lps nih xg lah kowt..lps nih g tempat len yg pasti wani & chera pasti tuntut janji dr aku..janji apa?okey,TOP SECRETS lah (: HAHA

Bye ^,^

2 Conteng Petak Membebel:

nazirah said...

wah mcm best je
mcm nk try la makan
kat situ :)

TeQah Khaire said...

@nazirah

okey,cepat g try..haha

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang