Harry Potter MENGECEWAKAN !

Wuahhhhhhhhhhhh ! [mood :tgh menguap]hehe..al maklumlah petang2 cam nih lau dpt tido memank best kan..hikhikk..aku terpaksa duk kat sini lg 4 bulan setengah sebab aku kan LI..huhu..okey,TAMAT bebelan aku ! nih aku direct terus nak citer pasal Last harry potter nih ouh..hishh selamat lah aku xtgk citer nih dlm 3D sebab ramai kata tak best lg2 effect 3D pown bukan best an best lg TRANSFORMER nyer 3D..lgpown last nih xbyk aksi sgt lah..menyampah aku..

Aku memberi komen PEDAS bahawa :

  • kesinambungan citer nih dr part 1 sgt slow [bikin mengantok].
  • 30 minit berlalu asyik dok potpetpotpet saja.okey,mybe nih jln cerita dia an nak tahu hal sebenar.teruskan.
  • walaupown citer nih hampir saje 2jam but bg aku 2 jam tu lau asyik dok bebel aje,memank owhg mengantok.
  • part paling best professor snake tu mati then harry tu g lah kat prof tu,coz prof tu nak kasi tahu hal sebenar and dier suh harry amik air mata dier yg sedang mengalir utk mengetahui hal sebenar.
  • tujuan harry potter nih nak taw siapa bunuh parents dier aje,tu jerk .. tu yg buat sampai ntah bapew epsd then ngan halangan2 lg an.
  • actually,professor snake tu xjahat pown ouh,dia jadi mcm tuh sebab masa silam dia bersama mother harry potter dulu.[nak tahu selanjutnyer better tgk lah..haha..ala,download aje]aku pown tgk download aje..haha.
  • paling tak sangka harry nih tolong bdk dragon tuh gara2 nak elak dr api yg berwajah ular.
  • lagi best abes sume bangunan hogwarts tu musnah.Aksi pown kurang lol.
  • part kelakar bg aku lah an..harry potter tu dah mati then ley plak idup balik..haha..time tu memank dah start best..start best nyer time 1jam ouh..lambat an aksi2 tuh..
  • The Best ENDING 19tahun kemudian,bila mereka sume dah berkeluarga,suka giller lah bila tgk muka2 diorunk like dewasa giller ngan dah ada anak2 lol..ron with harmonie..harry potter with [lupa lah name bdk pompuan tu..hehe]aku ulang part 2 lbh 6 kali sebab suka .. hehe.. dragon pown dah kawen then ada anak.Anak2 diorunk tu sume dpt msuk skolah hogwarts tu.Suka giller tgk si harry potter tuh jadi daddy lol [hot giller] dan segak bergaya :-)
  • Part mengecewakan tuh , hampir sume bg aku mengecewakan terutama part byk sgt dier bebel2 then lama plak tuh ngan effect 3D yg xbest[ramai pihak berkata begitu].Part 1 dulu pown aku rasa xbyk bebel2..mungkin mcm aku ckp tu memank jln cerita utk ending dier an tp susahlah nti penonton nak menilai kan.

Star : 3 sahaja aku mampu memberi !




THE END !
[If adew sambungan lg pown xpew..hehe..aku nak tgk part family diorunk..kah3]

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang