Hizami , Nak Header Satu !

Selamat Pagi ! okey,hari yg bosan kan bg aku ye .. tak nak banyak citer aku just nak update entry pasal 
"Blog Budak Lelaki Sebelah Pintu" kenapa aku buat update nih sebab dier adew buat contest lah ye (: contest dier senang aje. babe,nak join? okey,click Pic dibawah ni ye :


 


 Syarat2 pown senang aje tak susah mane pown.then lps tu kena lah plak buat slogan,aku tak suka buat slogan sebenarnyer tp sebab contest dier nih punyer pasal aku nak gak try berSLOGAN nih an hehe..kena lengkapkan slogan yg dier bg. dan slogan aku cm nih ye " Ke Hadapan Hizami,aku nak Header satu sebab jelez tgk kau suka tukar2 header dah la tu smart okey,if aku dpt header kau,if xchantek blkang citer (:".Siap dah slogan aku yg ntah apa lah an,apa pown aku try aje ye..hehe. Done !

tag to Suka Duka Kehidupan WallaWaniey.
 

6 Conteng Petak Membebel:

..hizamirahim.. said...

haha.
mana tahu aku suka tukar2 header ni ?
:P

thanks sebab join.
:)

TeQah Khaire said...

@..hizamirahim..

ur welcome (:

asal on blog kau jerk mesty
header lain..haha ;D

Mra Mastura said...

gudluck!

TeQah Khaire said...

@Mra Mastura

thanks Mra Mastura :)

belogkayangan said...

semoga anda terpilih :)

TeQah Khaire said...

@belogkayangan

insyallah..thanks ")

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang