Kanak Kanak Kini Remaja Kah? (:

Selamat Malam (: 

yes esok relax kat umah .. yahoo !
[padahal esk aku balek kampung].okey hari jumaat nih aku memank teramat stress giler sebab aku kena buat sistem aset inventori guna access..sebenarnya aku bukan hebat sgt pakai access tu,tp nak wat cam mner aku redah aje lah kan..tu sampai owhg sekeliling tuk ari nih aku marah2 aje..sorry babe !okey,TUTUP citer !

kali nih aku saja2 nak imbas kembali time aku kechik2 dulu kala..
bila imbas balik time kechik2 memank seronok kan lps tu bila pikir2 balik an,alangkah bahagia kalau dpt jd kanak2 balek kan,bahagia giller lah dr idup menjadi dewasa nih skunk memank semakin rumit dan rumit ! lg2 bila tgk keadaan fizikal tubuh badan kita dah besar..wuaaa tu memank paling aku tak suka..lau besar sikit xpew nih hurmm MENGEMOK adalah aku dapat !

Okey Bermula Pic aku nih start dr tahun 2006 sampailah skunk lah yew..hehe..ce tengok pic2 aku time dulu2 memank muka stock skema kan..haha


Nih masa umur aku 6 tahun,chomel kan?haha
sorry lah if pic nih kurang jelas,aku snap kai camera aje[xderk scan lah ;p )


Tahun 2006 : Form 3 SMK SERI KERAMAT 3 apa ntah aku dah xengat..huhu]
apa pown zaman sekolah memank THE BEST ! Lg2 adew abg2 ensem..kah3



Left : Tahun 2007 [xtutup aurat kat kepala lg..hehe]
Right : Tahun 2008 , time nih aku form 5 dah 
[dah besar lah konon an] haha..Slim kan aku?hakhakk..


Left : Awal 2009 nih,aku keja kat zoo negara..hehe..sebab nak tggu result spm,time nih memank dah merdeka giller lah..enjoy dot..bape lama aku keja situ?ha,1tahun,hamik kau..haha..[time nih still slim lg ouh]

Right : Januari 2010,aku akhirnya dapat masok PSIS tu..kos apa?programming..susah?serach google apa itu programming'.hehe.lps setahun aku bekerja baru lah aku sambunk belajar..memank byk kli gak lah aku pikir nak bljr nih,lgpown kerelaan aku sendiri bukan paksaan dr sesiapa pown.bila aku masok poli aje,hamik kau badan aku dah jadi mcm pic bawah tuh..GEMOK okey ! BENCI Seyh !


Left : 2011,aku skunk nih tgh practical at sapuracrest petroleum at jalan enggang,dekat sikit umah aku tuh..tp lah kan aku dgr2 diorunk ckp xlama lg nak pindah..kat mana?kat TM?bukan telekom malaysia yew..

but THE MINES..aduhh,sesak aku nak g joh2 kat sana 
[mengharap biarlah aku tamat LI dulu ouh,pas tu nak pindah g lah..hee]
kalau aku adew transport aku xkesah,nih aku nak nek bus memank payah lah..huhu 

Right : Pic aku yang sekarang nih,ha tengoklah bentuk fizikal aku lain kan dr dulu sampailah skunk kan..berbeza dan tu sebab aku nak kembali ke masa dahulu kala..huhu..adew owhg badan dier dr dulu sampai skunk sama jerk like kwn aku tuh..tuh kdg2 jelez aje even dier mkn byk pown stay cam tuh..huhu..metabolism dier tggi kowt..cam aku rendah aje..HAHA ! 

**Nak Kurus bersenam lah kan dan finally berat aku dah turun 4kg,

bukan senang okey,susahh**

Jap2,b4 tu aku nak kata lah kan,makan nasi tu tak mengemokn tp setiap makanan yg kita ambil tu kena lah sukat kuantiti tu jgn ikut nafsu nak mkn aje,tu yg jd berat badan tak terkawal tuh..hehe.

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang