Mereka tak sombong (:

Selamat Malam lah weh ! oopss bahasa garan sikit yew..hehe.
okey,tak nak citer panjang aku just nak paparkan gambar kat bawah nih :

 
MORNING :)



NIGHT ^^



okey,kenapa aku tunjuk bende remeh nih?haha,bukan nak menunjuk2 tapi saja jerk,sebab aku tak der topic nak buat..haha..okey2..aku nk bgtaw jerk yg walaupown mereka nih hot dan popular tp mereka nih maseh lg ada mase nak melayan fans diorunk..dan sebenarnyer mereka nih tak sombunk seperti yg diperkatakan oleh org sekeliling..mybe mereka busy dan tak semuanyer mereka boley reply kan..so,nih aku punyer kira naseb baek aje.hehe (:
sebenarnyer macam2 aku nak tnya kat diorunk nih tp disebabkn  aku nih 'terlalu lah malu sgt kan' 
so,tak jd nak tnya.[malu teramat..hehe]

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang