Nape TWITTER aku begini?

Wuaa ! aku benci betol lah kalau dah di upgrade bende baru tapi tak best memank aku benci giller lah lol !dan aku geram giller bila aku dah lah suka kai twitter dr fb tu tetibe tgk dah rasa len mcm .. patutlah mlm td tweet aku xley buka rupanya dier upgrade lol..kalau lawa xpew..nih hishh xbest dah ouh..nak taw cm maner jdnyer?


jadi cam nih ouh..korg nyer cam nih ker or cm dulu gak?kan xboley tgk follower dan following kita ouh..hisshh,nyusahkan aje.if adew sapew2 taw an cam mner nak kembali ke bentuk asal tolong lah aku yew :( .. aku dah selongkar sume setting dier lol tp xderk ape pown yg berguna aku rasa..huhuhu !

2 Conteng Petak Membebel:

nazirah said...

owh.. twitter upgrade ek
tu la benda kalau uprgrade ni
ssh skt kan sbb nye..
nak kena biasakan dgn yg baru lak
nsb bek kte takde twitter hee ;)

TeQah Khaire said...

@nazirah

adoii..menci menci lah ouh..

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang