Demo Boley Main Tak Pandai :)

Location : C4 Wangsa Maju



Selamat Petang ! tiap petang aje mesti mengatok tahap giller kan!
[bg aku lah..hehe] lunch td nih aku bengang giller ngan 1kedai kat c4 wgsa maju nih 'JOM BALI' . adew kata sedap dan xsedap tp time mula2 aku makan dulu sedap gak.Tp td aku g lah an
[sorg2 jerk aku lunch]
dah lah amik order LEMBAB,Makan pown LEMBAB nak mampos giller !
35minit aku tggu xsampai2 lg makanan aku last2 aku g kaunter just bayar air aje then keluar lah resit skali ngan makan..

aku ckp "eh2,saya nak bayar air jerk,nasi tu cancel okey!saya tggu sete€ngah jam makan saya xsampai2 padahal owhg len dtg dulu dah sampai2 ape kes ha??nak suh saya bayar makan plak !
[casher tu lelaki,ensem.Tp marah dah giller aku peduli apew aku lps kan lah PANAS aku nih kat sape2 yg adew kaunter tuh..huhu..

dialog 2 : laen kali service tuh cepat sikit if 15mint lambat xpew nih buat owhg tggu sampai stgah jam plak..!pikir lah sikit okey ![pastu aku trus blah ngan muka ketat tahap giller]

then aku makan lah Mcd Lunch tuh'filet o fish'.


Location : JJ Ayer Keroh & Taman Reakreasi Ayer Keroh




 Nih PIC paling giller,naseb xderk owhg lalu lalang..haha..
if adew pown xramai sgt pown (:


Credit by WallaWaniey :)
[nih baru cool giller]
engat senang ker nak hamik LIKE cam nih payah ouh,sebab aku buat xjd2..hehe
 
Bosan kan tengok PIC aku rata2 sume ala2 gitar an..
padahal maen nyer poyo2 aje..huhu..
okey,gitar nih bkn kepunyaan aku tp kepunyaan si WallaWaniey tuh..
dier menang contest Yuna Inspired tuh
so , kitorg pown guna lah gitar nih untuk photoshoot kitorg kali nih kan..hehe :)


Location : Bandaraya Hilir  [Malam]

 Nih Sungai Melaka adew boat lalu sini ley naek
tp aku xnek pown sebab aku dah pernah nek
Tiket for :
Dewasa : RM10
Kanak Kanak : RM5
[Below 3 xpayah okey]

[ If korg g sana an then rajin,jalan lah kat kawasan2 tepi tuh memank sesuai
ouh lg2 snap pic memank chantek..lagi satu kat kampung morton pown chantek tp aku xpergi pown sebab masa dah lewat giller ]


Okey,part malam nih actually aku xberapa pandai sgt lah an..sebab cahaya tu memank 
aku xpandai nak control so nih hanyalah pic2 biasa2 aje ..
bg aku lah an if nak snap pic waktu mlm memank
aku rasa payah sgt..hehe..xpew nti aku akan belajar lah sikit2 yew :)

Muka xboley blah
[naseb lah xdew apew2 pic yg plik time memalam tuh..hehe]

2 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang