Final Destination 5

Selamat Pagi ! td aku ade ckp nak post entry pasal 
FD5[Final Destination 5]kan.Okey skunk aku akan komen sikit pasal citer nih..mesti korg agak pelik sedikit an,ye lah citer dah kuar tetibe aku dah tengok mesty korg engat aku tipu korg an..HAHA..hishh bulan pose nih xbek lah kan nak tipu2 nih..hehe..
lagipown citer english nih memank senang nak dapat even xkuar lg kat wayang melainkan citer box office memank susah lah kan.
Citer Melayu jgn citer lah sebab tu susah kan negara sendiri punyer..HAHA..Tak silap aku citer ni ada dlm bentuk 3D taw..so perlu ker korg tgk dlm 3D?ha,tgk apa kata aku dibawah nih...


FD5 Nih xlah sehebat FD yg lepas2 sebab :


  • Permulaan dier sama seperti FD yg dulu.
  • Tp jalan penceritaan dier kali nih agak sedikit SLOW =='
  • Aksi menggerikan pown tak sehebat FD yg dulu [bg aku lah,if korg tgk aku xtaw lah an best ker x an]
  • If korg nak tgk 3D tu terpulanglah kan..Tak Pew..Tp kalau aku tak taw citer nih ntah2 memank aku tgk 3D lah kot..HAHA..
  • Aksi paling best skali kat jambatan tuh memank best lah..
  • Nape aku ckp slow?sebab nak tggu ceriter dier xmcm FD yg dulu .. FD dulu seseorang tuh boleh taw sape yg mati selepas kejadian2 excident tu an tp yg nih orang dier hanya tahu kejadian excident tuh time kat trip saje lps tuh dier dah xtaw..yg dier tahu dier hanya engat sape yg mati dulu semasa kejadian dulu.
  • Time kat flight tuh dier flashback balik FD yg pasal flight terbakar tuh..tak silap aku FD2 kowt..apa jadi?tengok lah..(:
  • Tggl 4org jerk yg idup antara salah seorang tuh nak bunuh kawan dier sendiri..kawan dier mati ker or x?jeng jeng..haha
  • Ending dier jgn cakap lah,aku tertekan skit gak ngan ending dier tuh kenapa?ha,korg kena tgk lah kang aku ckp lebih org ckp aku cam nih lah cam tu lah an..nak kepuasan baik tgk sendri xnak tgk wyg download aje weh FREE kowt (: hehe

WAYANG 25 OGOS 2011
IN 3D



0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang