Follow & Dashboard Tumblr Button For Blogger

Tamak Betol kan aku nak post macam2 nih?padahal ramai dah buat kan..HAHA..alah,biasalah weh aku buhsan nak giller ni dah tu perut nih asyik nak berbunyi jerk ouhh =='..mana aku asyik mengepost bebanyak nih..HEHE (:

kan yg td aku post cm mner nak hilangkan navigator bar tuh an..so,xkan nak biar kosong aje cam tuh kan xbest lah plak kan..haha..

aku tak buat tuto tapi lau nak tahu korg click follow-dashboard-tumblr-button-for.html kat situ adew tuto cam mner nak buat dashboard and button follow like gambar dibawah ini





Aku tahu dah banyak orang buat tutorial nih tp 
aku saje jerk nak ulangi nyer balik..hehe


Penulisan 

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang