Love In Perth

Selamat Pagi ! 

okey,rasa mcm dah lame aje x update blog nih kan..haha.. Movie kali nih plak mungkin korg dah pernah tgk kan lgpown nih movie dah lame tahun 2010 nyer .. Movie "Love In Perth"
ni bukan english tp seberang punyer [indonesia].Aku pown xtahu macam mana aku boleh terjebak ngan citer ala ala "LOVE" hurhh !
best or x? tgk dibawah (:

Comment aku mengatakan :

  • Permulaan dah nampak mcm best.aku tgk bukan sebab hero dier okey..HAHA.
  • Story diorunk nih tak sah kalau tak pasal "LOVE" .. pastu berebut rebut .. tu yg best tuh .. haha.
  • Mengisahkan si gadis "Lola" yg kehidupan sederhana dan mendapat tawaran belajar di perth.
  • Dani,cowok yg kaya dan berlagak sering menganggu lola dan mengenakan cewek itu.
  • Ari cowok yg baek hati dan kawan kepada lola.
  • Dani dan lola masing2 mempunyai perasaan yg sama tp tak nak meluahkannyer.
  • Ari menaruh hati pada lola tp lola menganggap sebagai teman baeknyer aje.
  • Story nih byk pasal tentang erti cinta & erti persahabatan.Ha, part emosi tuh memank adew..bg yg suka sgt ngan citer bentuk love love nih ha boley lah layan (:
  • Ending jgn citer mcm gula gula :)

[asal kasut diorunk sama erk? beli sesama ker?] 



0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang