Luang Masa Bersama Girlfreind

Selamat Petang ! Ouhh Lagi 6jam 30minit aje nak berbuka !
hishh aku nih padahal bru puasa sehari kowt..huhu =='

okey,ni aku xnak bebel apa2 lah sebab ari nih mcm letih aje padahal xderk buat keja sgt pown ouh then mengantok tahap giller.Just nak buat entry semalam aku keluar bersama2 girlfriend aku
[hey,aku bukan lesbian okey agak lah doht.]girlfriend tuh kwn2 pompuan lah..len lah aku cakap kekasih kan..HAHA..Disebabkn aku suka cancel nak kuar bersama diorunk..ha,semalam bru lah dpt kuar ouh walaupown aku terpksa mengejar masa nak blik awal semalam..huhu..xpew lps nih aku janji akan kuar ngan korg puas2 yew..hehe..semalam tuh ada hal lah..hehe (:


Location :Cosmic Bowl, MidValley


Kitorg g sana wat apew?ha,slalu owhg g sana tgk wyg kan..nih tidak sama skali okey..haha..kitorg g main bowling tuh..memank kelakar lah semalam..lagi2 part men bowling tuh..haha..aku suka tgk..kah3..tgk apa?adalah xsampai ati nak ckp nti dier malu..wakaka..Siapa menang tuh xpenting lah sebab kalau kitorg wat game tol2 an baru lah ley mention2 sikit an..hehe..




Lantai dan bola dier xbest okey (:





Kitorg keluar berempat sahaja sebab hanya ini aje
yg tggl dekat2 yg len sume jauh dr kl..








Coret Coret :
  • Memank terbaek sebab tak ramai owhg lol time tuh .. yew lah esk an nak pose kan..so,duduk rumah aje kowt.
  • Lagi best sesuatu yg tak dijangka tetibe berlaku..wakakaka.
  • Paling teruk dan memalukan bila adew sepasang couple nih berkiss2 lah plak [yg perempuan pakai tudung okey] memalukan aje ouh.
  • Aku jerk yg f1 makan at popeye tuh an [yg len dah] perghh memank sedap giller ouh,lps nih xnak lg g kfc  g popeye aje dan paling suka roti dier..tp tu lah aku nih badan besar tp tangki perut kecik..baru makan sikit dah kenyang..aduh nih skunk pose2 nih memank tetibe aku terliur ouh..haha.
  • Masa bersama mereka aku xlama sebab aku kena blik..atas sebab2 tertentu..hehe.

4 Conteng Petak Membebel:

Hizami Rahim said...

hehe.
sedap ke popeye tu ?
boleh la.
:)

TeQah Khaire said...

@Hizami Rahim

mula mula makan memank sedap..
tp if dah lelame kurang lah tuh
kesedapannyer..haha

nazirah said...

owh men kat mid ek
ok gak la men kat situ huhu

TeQah Khaire said...

@nazirah

okey but time kitorg men tuh
lantai dier memank xbest ouh
tgk lantai owhg len okey jerk..huhu

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang