Mars Need Mom

Selamat Pagi ! 

okey,hari nih nak update movie lagi .. movie apa?
ha,movie berbentuk kanak kanak "mars need mom".Yup ! memank aku jarang giller nak download2 movie kanak2 nih an tp bila skali aku tgk ha,tu yg aku nak tgk lg tuh..HEHE..walaupown citer animasi tp memank best okeh ! padahal pelakon dier[kanak2] tu dewasa lah .. haha .. citer nih dah lama cuma skunk aku baru tengok..hehe..tp citer2 yg aku slalu tgk lmbt nih mesti best ouh.. (:


coret coret teqahkhaire :

  • Seorang anak yg tak suka akan ibunya sebab terasa dirinyer di kongkong oleh ibunyer okey.
  • seorang ibu mahukan yg terbaek untuk anak dier.
  • bila seorang anak mengatakan sesuatu yg menguris hati seorang ibu maka terjadilah sesuatu kat ibu dier.
  • Then,bila dier nak g minta maaf kat ibu dier bru lah dier sedar bahawa tanpa ibu dier tidak boleh meneruskan hidupnya.
  • ibu dier dibawa oleh sekumpulan makhluk asing untuk dijadikan nanny.[tahu kan nanny tu apa?]hehe..
  • kumpulan makhluk asing tuh sume perempuan sebab mereka membenci lelaki yg rata2 hanya tahu yg berfoya2..
  • leader diorunk tuh nenek tua tu lah jahat yg menghasut otak2 mereka sampai membenci lelaki..padahal tak semua lelaki mcm tu.
  • si anak bertungkus lumus untuk menyelamatkan ibu dier sampai dier ikut makhluk asing tuh bawa ibu dier.
  • part paling aku suka bila kawan kepada budak nih [gribble] jatuh hati ngan makhluk asing [Ki]..sweet lah plak aku tgk bila manusia bersama ngan makhluk asing..hehe (:
    Sama ada dier dpt selamatkn ibu dier or x?ha,tgk lah yew..
    yg pasti last ending tuh memank sedih giller ouh.
    walaupown citer animasi tp adew gak pengajaran oke (:



Sayangilah ibu anda dan buat lah apa 
yang patot selagi dier masih ada (:








2 Conteng Petak Membebel:

Aniz said...

i need to find the DVD of thats movie..sounds great dear..

TeQah Khaire said...

kedai DVD ? tak kan xderk?

i download aje..hehe..tu pown naseb suara ok gak lah (:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang