Monte Carlo

okey,malam tadi aku tido lambat giler kira ley terus sahur lah kan .. hehe .. malam td aku tgk movie .. movie "monte carlo" tgk mcm tak best kan ! hehe nak tahu best or tak tgk lah komen aku apa .

monte carlo nih kan :

  • actually aku tak paham langsung bukan sebab xderk title sebab memank aku tak paham lah..hehe..
  • mybe sebab citer nih tak sesuai utk tontonan aku.
  • kalau yg remaja ala2 memank suka citer cam nih mybe diorunk suka..mcm aku more pada citer2 thriller..hehe..
  • dier pasal 3org adik beradik nih memank tak sependapat..asyik nak bergaduh aje..haha..
  • lg best bile parents diorunk htr anak2 diorunk nih g holiday kat paris..diorunk memank suka pada masa yg sama diourunk tak suka pasal kena pergi bersama..haha..
  • masing2 akhirnya bertemu dengan cinta mereka di monte carlo !
  • bila diorunk sampai kat sana macam2 terjadi..sampai adik dier yg last tuh menyerupai seorang retiss...so,kakak2 dier nih guna kesempatan ini utk menipu mereka2 tuh ..
  • diorunk menipu bersebab sebenarnye..sebab diorunk kena tggl ngan bus pelancong..
  • bila diorunk sume dlm kesusahan masa nih lah diorunk jd rapat.
  • masalah yg diorunk hadapi nih tak selesai lagi..nak tahu adakah rahsia diorunk terbongkar or tidak,ha sila tonton yew (:



0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang