Purple Love

Salam dan Selamat Pagi semua ! Hari nih nak buat entry pasal file dari negera seberang "PurpleLove from Indonesia" filem nih kuar bulan may yg lalu cuma kat malaysia xditayangkan..mybe kat malaysia hanya dlm bentuk DVD aje.Sejak bila aku suka tgk citer2 cam nih pown xtaw lah..nih gara2 start aku tgk citer "Love In Perth" tu lah aku asyik nak mendownload citer2 cam nih aje lol ! padahal aku bukan lah pengemar citer ala ala romantis nih..hehe (: Filem nih diterbitkn oleh band UNGU nih lah..nih first filem diorunk buat tp banyak pihak complain kata tak best lah,hapew lah kan..tp bg aku okey jerk lah .. kalau xok aku xtgk lah weh !


wink wink ** :
  • citer nih general romantis/komedi ^^
  • kehidupan seorang lelaki menjadi xmenentu akibat putus kasih dgn wanita yg ingin dikahwini nyer ;(
  • kwn2 dier membantu dier dgn bantuan khalita seorang perempuan yg suka membahagiakan org lain sedangkan dirinyer hanya tggl beberapa bulan aje untuk idup akibat kanser.
  • malangnyer sedang khalita asyik menemukan kebhagiaan dier utk mengahwini lelaki yg dicintainyer tetibe datang plak ex lelaki tuh .. hishh [part nih aku geram dah..haha]
  • nak tahu part seterusnyer ha korg tengok lah.. sebab citer nih best giller lah..jarang aku nak puji citer2 kisar romantis nih taw..hehe..
  • Soundtrack dier sume best giller weh,lagu paling aku suka "I Need You" memank best lah..hehe..dier xslow yew lagu tuh tp dance2 okey (: [lps abest tgk movie nih , time tuh gak aku mendownload lagu tuh]





tetibe tengok pasha nih ensem plak.
dan tetibe plak dah terminat band UNGU nih plak..hehe



0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang