Sedap Sangat Ker Macarons tuh?

Salam dan selamat pagi semua (: okey sejak dr mggu nih aje aku asyik sibuk kan dok menyebut pasal macarons kat twitter lah fb lah kan..HAHA..kali nih bila aku dah dpt tuh bru boley aku comment sikit pasal macarons nih yew..Sebenarnyer aku xlah suka macarons nih sebab aku dah pernah makan tp xsedap dan keras lak tuh..bila owhg asyik dok ckp sedap2 so,ngan xpuas atinyer aku g lah beli petang semalam.


Sedap ker macarons tuh ? :




Tgk tuh color2 kan..HAHA
mana x terliur...keh3

  • Ikut tukang yg buatnyer lau sedap,sedap lah kan..HAHA..
  • sebab semalam aku nak beli macarons tuh aku tempuh gak hujan2 tuh..parking keta kat lrt setwgsa xsanggup nak tempuh jem..nek tren ke ampang park semata2 nak beli macarons,ngan byr park keta skali..tuh sume semata2 macaron lol..haha
  • nih bila aku dah tahu rasanyer cm mana,rasanyer setahun skali beli aje lah kot or lebih baek xpayah beli nti kencing manis plak..HAHA..
  • macarons nih sebenarnyer manis tergillalah..bg yg xsgt mkn manis memank bila dier makan,manis gila [cm aku..hehe] yg dah biasa manis2 nih mybe dier akan rasa lg sedap lol.
  • kenapa org suka beli pown aku xtaw,mybe sebab chantek dan adew color2 kowt..haha
  • kalau nak taw luar dier tuh buat dr tepung dan dier lebihkn gula ouhh naseb adew inti penyelamat yg membuatkan xmanis sgt dan rasa lg sedap.
  • harga aku beli semalam xlah mahal sgt RM2 per pc tp ia cinonit aje lah..hehe.
  • tp yg semalam aku beli nih sedap lah gak naseb xkeras mcm yg aku pernah makan dulu tuh..hehe (:



aku beli macarons nih kat lrt ampang park
[belakang kaunter tiket]


nih je yg aku beli..xbyk pown..jgn ikut nafsu okey (:
cop ! cupcake dier sedap sebab adew chezz gemok jap aku makan bende2 nih..haha




** Lain orang lain tekaknyer yew (: **

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang