Apa itu Sticky Candies?

Hurmm td bosan2 kan so terjumpa blog wourmen dier nih citer pasal sticky candies..ha apa itu sticky candy? jom check out..
nampak cam best jerk kan sticky candies tuh..memank best ouh tp xelok nak makan selalu nti ley bw penyakit wehh !


kalau korg jumpe bende nih sure korg nak beli sebab sweet giller lol candies2 nih..mula2 aku engatkn konon pemadam lah kan yew lah kdg2 aku mls nk baca aku trus tgk pic.Sekali tgk candy lah lol: perghh memank rasa rambang mata tengok ouh sebab sume chomel2..ha,candy2 nih pown sesuai gak if korg nak bg gift at besday member ker or else lah kan.








okey,bukan nih sahaja perisa dier sebenarnyer banyak lagi weh
macam2 ada pluss++ menggila tgk bende cute2 nih..hehe
[lolipop pown ade,chomel giller]


Okey,kalau korg nak tahu candy2 nih sume dier buat fresh2 depan orang ramai lg..so,dr situ korg boley tgk cara dier buat,nampak mcm senang kan?ouh tidak semudah itu lah wehh..HAHA..aku tgk pown susah giller lg2 part nak menguli2 tuh =='

aku rasa bende2 nih sume dah mcm trend lah plak an byk tol chomel2..mula2 ramai g tutti frutti tu an,then macarons lah then skunk nih sweet2 nih plak..hishh..



okey,ni lah yg aku ckp if korg nak kasi gift kat member2 an..
nampak simple tp still cute..hehe

Ha,aku rasa cukuplah aku bebel takat nih aje..dah xlarat lah..hehe..tetibe kemalasan nak menaip lah wehh..okey untuk maklumat lanjut Sila layari Sticky Candy [click Link Ini]

Untuk cawangan kedai candy nih skunk nih hnya ada kat :
Pavillion and One Utama Shooping Complex [Ground Floor]


0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang