Dlm handbag apa korg bawa ?

Selamat Pagi semua (: 

okey,pepagi nih nak update entry "suka suka" jerk..hehe..

Nak update pasal apa yg ada dlm hbag korg tuh?
i mean if korg jenjalan or kemana sahaja memank xsah kan if xderk hbag kan so nak juga taw apa yg slalu korg isi kat dlm beg tuh?
hehee..

aku punyer isi dlm tuh rasa kalau boleh nak bawa beg oldschool aje..haha..sebab memank macam2 lah aku isi dlm beg aku tuh..aku rasa kalau sandal boley muat masok dlm beg tuh itu pown aku masokkn juga kot..haha..

Jom tengok isi beg aku :


Camera (wajib) , Kipas (musim panas skunk kena bawa kemana2),
earphone(bila bosan) , onedrop,vaselin,bedak kompak.tisu,and lens 
(tu sume wajib dibawa kemana2) , Hphone tuh memank wajib lah kan untuk comunnicate lah katakan..hehe

itu jerk,tak banyak pown kan..tp if aku g shoppin complex xderk lah aku nak bawa camera tuh weh..memank gila lah kalau aku bawa dah lah berat plus++ besar plak tuh..hehe



0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang