Yunalis Zarai and My Lovely Bracelets (:

Selamat Tengahari semua !!

hurmm,dah mula lah mata aku nih nak mula menjadi layu ==' huhu.


okey,last saturday tuh aku ade event wif Yunalis Zarai . event ape alah event olay sahaja (: hehe..Tak untung jumpe dier,tp alhamdulillah jumpe ngan dier .. hehe ..


Bila aku jumpa Yuna :


* Dier xsombung okey
* Sangat Cool
* Comunnication kurang tapi dier suka lemparkan senyuman manis 
  dier at peminat2 dier..
* time tuh dier xsehat tp still menyanyi khas utk peminat dier (:
* Dress dier pakai tuh design die sendiri, sangat lawa.

Okey,paling best skali bila tetibe aku nak gadaikan bracelets yg paling chantek lg tak lah mahal mane kan..hehe at Yuna.




Location : Putrajaya


Okey,Yuna sekarang adalah DUTA baru Olay Total Effect
[nak guitar tuh wehh]

My Cousin, Waniey

okey,bracelets nih aku baru pakai dlm sebulan lebih jer.


Sweet x kami berdua? Heee


Yang biru tuh hardisk aku (:
and CD tuh gift form Yuna untuk 20 orang yg pertama sahaja :)
Finally,aku dpt juga..dpt jerk terus on at Kereta..haha


Ha,yg atas tuh xmention nama aku kan..
okey2 yg nih last minute aku mintx at PA Yuna *CheqWawa Thanks Cheqwawa
[lupe nak mintx time tuh coz nervous jap..haha]

2 Conteng Petak Membebel:

fegy_stellbeerharp said...

i'm from indonesia.. wow,, aku juga penggemar lagu-lagu yuna.. beruntungnya, kalau saja yuna nak kunjung at indonesia, i will very2 happy..

good post :)

TeQah Khaire said...

One day, mybe :)

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang