Jenjalan Sahaja

Salam Tengahari semua (:


ouh raya semakin nak abes ke penghujungyer lah kan ;( ouh ari nih post entry sekitar bandar melaka [xbyk pic yg amik lah..hehe]
jenjalan sambil menonton wayang "HANTU BOCENG" memank best lah weh!
dan xsabar nak tengok "BINI BINIKU GANGSTER" okeh !boley x nak tiket free,dah lame xdpt tiket free nih..HAHA..




Location : Bandar Hilir,Melaka



Dataran Pahlawan


Bangunan Lama sekitar Jalan Hang Tuah
[oopss aku maen tibai jerk nama jalan tuh..hehe]


Beca Sekitar Bandar Melaka.
Nak naek xmahal RM10 [setengah jam,xsure lah]
dier xkira kepala okey,tp lau nak naek sampai 4org tuh agak2 lah dot.


Bukit ST.PAUL tuh terletak di kota aFamosa
[Anak Tangga banyak weh,penat gak lah..huhu]



Pintu untuk naek ke BUKIT ST.PAUL



    


okey,nih lah kota a'Famosa
bangunan nih memank chantek then dalam dier adew barang2 yang bersejarah lg2
1pagar besi yg best tuh..apa dlm tuh?dlm tuh hanya adew orang baling duit [katanyer berkat rezeki]
macam2 duit dr macam2 negeri..hehe..tp aku xbaling pown bende2 tuh..tu sume ntah pape2 jerk =='


Okey,uolls nih saje nak citer..bosan kan?HAHA..
korg bosan aku pown lg bosan..haha (:

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang