Konsert SuaraKami (:

Selamat Pagi semua (: . Alhamdulillah aku dah sehat sikit jika dibandingkan semalam memank kesakitan yg amat teruk sgt..sakit apa?almaklumlah skunk musim owhg dpt jangkitan batuk ++ selsema tp aku skali ngan cirit birit..huishh memank setiap jam,tiap minit,tiap saat nak ke toilet aje lol..penat lah giller weh ! sakit jgn citer lah kan..huhu..tp xpew sakit itu ujian dr ALLAH S.W.T utk menguji hambanya kan (: 


okey,patutnyer aku dah update after konsert suarakami ari tuh tp tu lah cuzen aku lambat plak sent pic tuh kat aku ngan ++ busy2 aku nih plak kan..hehe..Konsert suarakami yg menampilkan selebriti dr dalam dan luar negara utk mengeratkan lg komunikasi dgn negara2 lain.


Tak silap aku lps konsert nelly tuh ramai yg bengang giller ngan si nelly tuh pasal dier ckp hanya 50% saje org melayu yg fasih ber BI nih .. hurmm aku xmarah pown kat nelly tu sebab ok lah dier comment cam tuh kat orang malaysia yg kita nih pndai lah gak ber BI an dr dier comment xtaw langsung an kang malu negara kita nih.


Lgpown org melayu nak ckp 100% english ala2 matsalleh pown memank x lah kot sah2 ada slank melayu lol..untuk pengetahuan korg aku bukanlah peminat nelly sgt ye hanya sekadar nk comment aje..
"Baca comment dan pahamkan sebelum nak hentam seseorang tuh yew" [byk terjadi tp masih ramai xsedar lol]


*aku xpihak pada sape2 pown.


Location : Stadium Merdeka,Kuala Lumpur



  • okey,diorunk check badan siot [aku bw digital cam tp naseb lepas pandai sorok lah wehh]
  • sebab kitorg lmbt tebus tiket so,dpt tiket gate 3 yg bosan dan xboleh nk turun padang wehh [masa tuh tgh menyumpah] ye lah tiket diorunk sama jerk ngan kitorg kowt..FRee plak tuh.
  • B4 nak start tuh naseb bek dier kasi sume yg ada kat atas tuh penuhkan kat padang..ha,td berlagak sgt xkasi org masok kan sah2 xramai penonton kot yg ada kat stadium nih kan..
  • Permulaan memank best giller..
  • pertengahan tuh dah start PANAS siot ngan group k-pop [rania] perghh,mcm mana group nih boleh masok malaysian kot..pakaian tuh memank lah tutup walaupun jarang2 kan tp part dancing tuh halamak weh ! berdosa lah kalau tgk..dancing sebijik like clubbing lol..dah tu ramai lak laki2 sorak2 ouh arghh diorunk nih dsar dah gatal tuh memank xley nak tahan nafsu kan..haishh !! rosak siott ! 
  • kalau dah konsert tuh bau2 memank x dinafikan lah kan wehh,perghh tengit giller siot .. nak2 campur hujan kan tp nih budak punyer bau perghh sangat busuk siott dah lah terlenjit2 pas tu angkat tangan dah lah tiak bau tengit cm belacan busuk ouh..erghhh !! [keling pown xderk bau sgt ouh time tuh]



 Tiket Free ~,~
pergi babe owhg jerk amik tiket punyer lah byk..haha TAMAK siott ! kah3


Permulaan Konsert : Aznil as Pengacara 
[tu jerk aku taw yg len aku xberapa kenal sgt lerr]


Tetibe PM muncul weh
[padahal dah lama kot dier duk kat satu port tuh utk tgk konsert nih..haha]


aku excited giller tgk Yuna perform sebab nak tgk kat tangan dier tuh pakai apa..
last2 aku tgk dier pakai bangles yg aku bg sehari b4 konsert nih..whoahh xbangga siot [terharu aje] haha


Faizal Tahir campak belt dier giller,haishh cuzen aku meroyan xdpt belt yg dier campak
[giller,sumpah ramai kot berebut2..huhu]


HAHA,stacy kena dera jap time nih berhujan di stage smntara iklan


Halamak xsempat nk amik pic wif Chera Chyrll's tuh HEHE


Jelez seh tgk Pic nih 
[mentang2 aku xderk..huhu ==']



Halamak ! Pic kurang chantek lerr yew Sorry !



Okey,Lepas abes konsert baru kitorg bergambar sakan .. hehe ..
pas tuh ada beberapa org abg security nih halau kitorg plak.

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang