Melaka Raya ^<^

Selamat Pagi (: nampaknyer blog list aku sume citer pasal raya kan..hehe..aku pown nak citer gak lah..haha..okey,raya korg cam mner?duet raya adew x even korg dah besar ha?hehe..aku?family aku slagi kitorg belajar even kat U pown still dpt lg duet raya..hehe..Alhamdulillah maseh adew yg sudi nak bg duet raya kat kitorg yg dah besar2 nih..HAHA..Raya tahun nih memank bermakna giller sebab akhirnya dpt gak amik potret family yg besar .. tp aku xletak lagi lah kot pic besar family sebab itu pic citer len..hehe.


Raya Pertama : Mcm biasa sedara mara dtg kat umah..aku ngan cuzen aku cm biasa bergambar pada hari raya memank xsah ! HAHA . Malam tu kitorg xg mane2 sebab esok tuh kitorg adew family BBQ so malam tu g kuar cari tempat best ! Last2 ternampak funfair kat bandar hilir tuh so,apa lg kitorg terus pergi lah dgn membazirkan duet dgn tikam2 last2 dpt bende2 sengal..so,adiah2 tuh aku pass lah kat anak buah aku sebab itu adiah kanak2 punye sehh ! HAHA . paling best raya pertama mane adew kedai2 makan buka an..kitorg nk g kdai makan nak minum2 aje last2 cari punyer cari sume tutup..mamak pown sama ouh..dah lah otak aku time tuh dah pikir teh tarikk aje..huhu..Balik umah makcik aku buat teh tarik waka2.


Location : Kampung Cheng,Melaka




Biru : Cuzen Saya 
Hitam : Saya 
[Raya tahun nih tema aku sendiri saja warna itam nak sama ngan si dia..hehe]


Sebahagian Sahaja Family nih yang len belom sampai 
lagi lamo benor den nak tggu ouhh..HAHA


Action ! 



Cuzen Cuzen Kita (:
[Remaja]
Remaja pown adew salah seorang nih dah kahwen ye..hehe



Cuzen Cuzen Kita (:
[Kanak Kanak]



Together With Them 

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang