Laman Pengantin

Okey kali nih entry gambar sahaja ye (: 


Location : Taman Melawati 


Venue    : Wedding Bella .. eh silap2 .. sister dier lah .. ahha  
          [bella jgn remove aku ye] haha



okey port kitorg bergambar nih bukit dan naseb malang sikit sebab 
aku pakai heels then nak turun dah payah oo .. kena pegang antara satu sama len .. hahhaha




Selamat Pengantin Baru untuk kakak Bella and Husbandnyer (:


apesal aku sama tggi ngan kau ouh bella ? ahha ..


belah kiri tuh kakak bella muka diorunk seakan2 kan .. hee
[ye lah siblings kan .. haha]


Kiri : Anda seterusnyer menjadi mangsa KAMI .. haha
Kanan : ha , nih memank ayu seh .. hoho ..


tengah nih adek dyla korpal .. who dyla korpal ? 
[search kat fb or twitter ..hehe]

* xsempat nak bergambar ngan byla nih coz die dtg lewat sikit .. 
eh lupe ! thanks bella coz invite kitorg ye (: 

Sector 7

okey kelmarin aku tgk movie thrill korea nih .. sector 7 ye .. hurmm apa yg bosan nih aku rasa korea nih memank xsesuai lah buat citer2 thrill nih sebab xbest langsung ye !! dan sector 7 nih tgk kat iklan nampak mcm best kan skali bila tgk kan .. hurmmm ...




about sector 7 :



  • citer pasal monster ouhh .. 
  • jalan cerita slow giller mcm ceriter cinta tp citer cinta pown okeh lg oo .. 
  • monster tu terjadi sebab pakcik tuh cipta dier utk sumber petroleum .. hurhh =='
  • yang heran tuh monster tu memang badan dier kuat oo dah bunuh byk kali pown still xmati2 oo ..
  • then finally mati gak monster tuh ..
  • monster tu satu aje yg banyak anak2 dier2 aje .. anak2 dier xgarang pown .. ahha ..
  • ending memank sedih sebab dier sorg jerk yang idup [perempuan]


*ha hero dier hensem kan ? tp tu bukan sebab aku nak tgk .. ahhha ..

Wrong Turn 4

Yeah ! esok isnin kan ? haha aku cuti .. hehe .. cuti apa ? ada lah weh .. okey2 nih aku nak update pasal citer WrongTurn4 kini kembali lagi .. if sape yg 4lowUp citer nih from Part1 kan , ha part2 seterusnyer mesty dier akan tahu mcm mana jalan ceriternyer . Dier bukan kesinambungan tp setiap part tuh berbeza2 ceriter.


about WrongTurn4 :


  • actually aku nak cakap wrongTurn4 nih so BAD giller ah weh ! aku rasa korg xpayah lah nak tgk wayang weh sumpah xbest okey .
  • Thrill xada apa yg menarik sgt . Jalan Ceriter Slow nak gila .
  • SEX dier jgn citer sangat JIJIK weh ! [i mean teruk lah xelok utk budak2 yg bawah 18 okeh !
  • sape nak g tgk tuh , tgk ah duit korg kan .. tp lps dah tgk jgn kata membazir ye .. HAHA ..
  • dan pecah rekod utk WRONGTURN4 nih ending dier ye .. kenapa ngan ending dier ? ha sila tgk  [alah korg download aje [free] xpown beli lah DVD dah kuar pown even xkuar wayang weh]


*tak benci ending nyer tapi geram aje .. HAHA

Shark Night

Seperti biasa aku akan buat review citer2 wayang yang aku dah tengok lah kan .. okeh nih citer shark night aku engat dah keluar wayang lah kan kira dah lame kot skali aku cek kat gsc tgk eh next month baru nak kuar oo .. citer shark night nih aku tgk 2bulan yg lps weh .. huhu .. biasa lah download kan .. aku skunk xderk masa nk tgk wayang weh .. hehe ..


okey, nak kata citer nih best xboley gak kira bg aku tahap kesederhanaan lah .. unsur2 sex ? opps citer omputih semestinyer ada weh sebab tu 18 SG ouh .. 


korg baca sinopsis nih ye : 
[copy from gsc] pas tu aku point2 sikit nti .. hee ..


Arriving by boat at her family's Louisiana lake island cabin, Sara and her friends quickly strip down to their swimsuits for a weekend of fun in the sun. But when star football player Malik stumbles from the salt-water lake with his arm torn off, the group realizes they have to get Malik to a hospital on the other side of the lake. As they set out in a tiny speedboat, the college friends discover the lake has been stocked with hundreds of massive, flesh-eating sharks! As they face one grisly death after another, Sara and the others struggle desperately to fend off the sharks, get help and stay alive long enough to reach the safety of dry land. 



  • actually nti korg tgk shark tu aje sekor jerk kan, sebenarnyer ada byk ye .. ada org biakan shark nih .. 
  • org yg kita tgk baik tuh kan, ha yg itulah yg jahat ouhh .. memank geram ngan org tuh .. 
  • part paling best kwn dier nih sggup cari tgn kwn dier yg di ambil oleh shark tuh .. [shark tuh xmkn pown tgn dier tp saje cari pasal nak ambil tgn org .. haha]
  • ada sorg laki yg jahat nih kan ensem weh .. hehe ..
  • waktu siang pown ada gak weh shark nih .. 


tgk 3D mybe lg best kot (: 
sebab ley tgk konon2 real jerung makan korg kan .. hehe


Contest Gambar Cool !!

okey sebelum tuh nak wish thanks to Miss Amsha Amni yang sudi invite kita utk join dier punyer contest (: . lame gak aku xjoin contest2 nih kan so bila aku pikir td rasa join aje lah kan .. sekadar suka2 lah kan .. menang kalah nih lah adat pertandingan kan
*cewahh ayat nak mintx lempang lg .. hehe .. 


korg pown nak join gak ker ? jap eh ! ha boleh2 sebab cik amni nih kata lg byk org join lg best dan meriah wehh (:


untuk join contest nih korg click pic banner dibawah nih ye :


korg g blog diary amni tuh then baca lah syarat2 dier ..
syarat2 dier senang aje weh,xderk penin2 pale punyer okeh :)
hadiah ? ouhh lumayan gak la weh .. ha cepat g terjah blog chomel nih eh (=


okeh, aku xtahu gambar apa yg cool so aku letak aje pic with kengkawan ye sebab kawan2 lebih nmpk cool (: hehe ..






TimeSquare [Entry Gambar]

okey, isnin lepas aku merelaxkan diri dgn bende2 yg hempas2 badan aku nih .. ha apa dier ? ala yg roller2 kat TS tu oo .. memank sakit2 badan lah oo .. sampai nak tido pown kena tido menegak like mayat .. 


Entrace dier ? okey click link ni Tiket fee


*aku nak ckp yg STUDENT xderk diskaun oo !! 
[melainkan korg buat rombongan cik kiah .. haha]




last aku pergi 6tahun lepas .. ha lama kan .. tuh yg pergi balik men bende2 nih .. even korg pakai tudung or shawl pown korg ley nek bende2 thrill nih ye .. asalkn hijab korg tuh pin ketat2 xpown xyah nek kai shawl kai tudung yg senang2 aje sebab nti akan terbang2 cam aku weh .. haha .. padahal aku letak pin byk oo .. haha ..



[3 orang yang nakal]










Mane Kitorg weh ? hehe








Tergolong skali nek bende kanak2 nih (: haha





bende nih xthrill mana pown sebab aku sakit hati pasal shawl aku tutup muka aku padahal dah pin ketat2 dah pas nih if korg nak nek bende nih jgn pakai shawl .. pakai tudung biasa aje .. senang dot



bende nih paling adventure giler dr roller coster and hammer tuh wehh .. abes melayang shawl aku then sepit rambut aku patah okeh .. betapa kuat gila dier hempas2 badan korg if korg nek nti .. then otak pown mula pusing2 (:

*tahun bila lah aku nak g universal gold cost kan .. nak nek bende2 tuh lah sebab
sana lagi best siott tggi plak tuh (: 



Perkara yang diBENCI bila :


ha, luahan perasaan bg sape yg knal aku tp stil xpaham2 kan .. aku memank geram abes giller oo ngan sape2 jerk yg terasa apa aku tulis nih ! kesah ker aku kau terasa ? ah suka aku lah weh ! tak kan kau jerk nak dijaga perasaan tu.. persaan aku kau jaga ker ? wth lah !!


BENCI BILA :



  • tak suka bila org tgk kerja aku then complain bagai2 last2 keja kau pown mcm shit aje ! [kau xlayak komen weh]
  • suka intai2 org apa org buat kan .. hate this weh !!
  • lagi benci org slalu pinjam barang aku padahal brg dier bertimbun2 xnak plak guna kan !
  • Ye . aku bodoh xpandai bw kereta manual weh ? so, kau bangga ker kau bw manual weh ? takat bawa manual tu xkemana weh !! aku akan tabik if kau bw keta f1 okeh !!
  • jgn sibuk nak tnyer hal peribadi aku sebab aku xpernah tnyer hal kau !! 
  • kedekut nak mampus [kwn mcm nih bw masok gaung biar kena baham pown xpew]
  • kalau aku xsuka bende tu jgn duk sibuk nak pksa org tuh buat!
  • makan berbunyi2 geli siall !!
  • kau sape nak suh org itu ini weh ? kau bayar gaji aku ker weh ? wtf ah !!
  • meludah sampai kena aku .. pengotor lah org cm nih !!! geli sial !!

Fullhouse [Wangsa Walk]

Okey, entry utk hari nih aku paparkan gambar sahaja (: hehe 
sume pic2 nih sekitar wangsa walk .. xpayah ckp konpem sume tahu coz tempat tu kan dah pemes an xcm dulu ckp apa tu "wangsa walk" , ramai xtahu .. hehe .. kat mana wangsa walk search google .. aha '


*Thank to my cuzen waniey coz belanje aku makan kat situ (: muahx



tak sah kalau xbergambar oo 



Chicken Chop Grill [kuah dier memank the best]



Fullhouse nih selain dari restaurant makan tp adew jual baju , kasut etc lah ..
kalau nak tahu lebih lanjut g kat page dier nih Fullhousecafes





chantek lg barang nih chantek gila harga nyer (:




and thanks juga sebab akhirnyer aku pau dier tutti frutti .. 
haha ..time kaseh my cuzen ye :)




*makanan kat situ kebanyaknyer western yg timur hanyer ada nasi lemak and mee curry aje . 
tp sedap okeh !



 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang