Check when korg join twitter ?


When Did You Join ?


before nak balik nih last entry aku nak post untuk petang2 cam nih .. hehe .. korg tahu x , bila korg join twitter nih ? mesty xengat kan sebab korg nih men register jerk kan cam aku gak lah .. hehe 

okey, kalau korg nak check bila korg join twitter nih sila click

dan hasil aku ialah 2 november 2009 .. hurmm dah setahun lebih rupenyer aku join tp bru tahun lps aku active sebab xramai kwn2 aku ade twitter cume tahun nih tambah2 aktif or sebab2 tertentu .. hehe .. bukan pasal retis ye ... (:

sumber dari selebritweets [follow lah selebritweets ye]


0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang