Contest Gambar Cool !!

okey sebelum tuh nak wish thanks to Miss Amsha Amni yang sudi invite kita utk join dier punyer contest (: . lame gak aku xjoin contest2 nih kan so bila aku pikir td rasa join aje lah kan .. sekadar suka2 lah kan .. menang kalah nih lah adat pertandingan kan
*cewahh ayat nak mintx lempang lg .. hehe .. 


korg pown nak join gak ker ? jap eh ! ha boleh2 sebab cik amni nih kata lg byk org join lg best dan meriah wehh (:


untuk join contest nih korg click pic banner dibawah nih ye :


korg g blog diary amni tuh then baca lah syarat2 dier ..
syarat2 dier senang aje weh,xderk penin2 pale punyer okeh :)
hadiah ? ouhh lumayan gak la weh .. ha cepat g terjah blog chomel nih eh (=


okeh, aku xtahu gambar apa yg cool so aku letak aje pic with kengkawan ye sebab kawan2 lebih nmpk cool (: hehe ..






2 Conteng Petak Membebel:

amny said...

thanx sudi join..
nice pix :)
goodluck ... (^^,)

TeQah Khaire said...

@amny

sesame (:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang