Fullhouse [Wangsa Walk]

Okey, entry utk hari nih aku paparkan gambar sahaja (: hehe 
sume pic2 nih sekitar wangsa walk .. xpayah ckp konpem sume tahu coz tempat tu kan dah pemes an xcm dulu ckp apa tu "wangsa walk" , ramai xtahu .. hehe .. kat mana wangsa walk search google .. aha '


*Thank to my cuzen waniey coz belanje aku makan kat situ (: muahx



tak sah kalau xbergambar oo 



Chicken Chop Grill [kuah dier memank the best]



Fullhouse nih selain dari restaurant makan tp adew jual baju , kasut etc lah ..
kalau nak tahu lebih lanjut g kat page dier nih Fullhousecafes





chantek lg barang nih chantek gila harga nyer (:




and thanks juga sebab akhirnyer aku pau dier tutti frutti .. 
haha ..time kaseh my cuzen ye :)




*makanan kat situ kebanyaknyer western yg timur hanyer ada nasi lemak and mee curry aje . 
tp sedap okeh !



0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang