Ini Bukan Fesyen ye !

*blog aku pedas so kalau xnak baca jgn terus membaca sila g men jauh2 (:


hai sume ! pagi yg mengantok aje memanjang oo .. entry kali nih fesyen ye .. fesyen apa ? ha,fesyen tudung skunk oo .. fesyen tudung skunk nih mengalahkan fesyen org yg xbertudung ye (: haha ..
nak berfesyen tu okey tp biar lah ade batasan nyer ye .. 



ha korg tgk pic diatas tu ye .. paham x maksud aku ? actually,skunk aku tgk adew gak yg pakai cm nih ouh .. haishh aku bukanyer ape tp bile org melayu pakai cm nih xker nti org kata "eh dier tu kristian ker islam?" hishh malu lah woitt !!
walaupon menutup aurat tp nih slah okey xsesuai ngan agama yg kita pegang ye .. fesyen cam nih bukannyer lawa, buruk siot ! 
kau nak terasa ada aku kesah ? lg satu if korg nak berfesyen lah kan korg ikut kehendak hati or yg sesuai ngan korg ..

if korg pro fesyen tuh xkesahlah kan .. nih yg xreti 
"mix and match" tu kdg2 smpai nmpk jd hodoh then silap2 org ketawa kan korg,korg gak yg malu kan ?! 






jap ! paling aku menyampah sangat bila perempuan pakai leggings tp bertudung,[tgk pic diatas] then baju lau labuh smpai bawah xpew nih smpai kat punggung [pendek okey] if kurus tuh lantak dier lah kan and if gemok tu haishh xmalu ker weh nmpk lemak2 tu .. itu bukan fesyen tp fesyen "aurat terdedah"



  • PIC 1 : HODOH !
  • PIC 2 : JGN PAKAI CM NIH YE ! EUWWWW
  • PIC 3 : OKEY TP BETTER PAKAI JACKET YE (:
  • PIC 4 : HODOH JUGA ! 
sorry lah sape terasa ye apa aku ckp nih ! aku xlah sebagus bab2 cm nih kan tp bila ari2 aku nmpk bende2 cm nih kat dpn mata sakit gak mata ye ! susah2 xpayah pakai tudung lg senang kan sebab korg suka sgt pakai cm nih dan katanyer "fesyen lah sgt" ! 
kepale hotak kau fesyen ! hamik kan dah kena .. nak fesyen biar lah kena pada tempatnyer ..okbai ! salam .

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang