Jijik Dot !

*kalau nama blog dah pedas,so penulisan dier pown mesti terasa kepedasannyer ! heee..

Sape terasa tuh jgn nak baca ye ! g men jauh2..kang dah baca complain plak kan mcm adew seseorang nih lah kan ! padahal aku xmention nama sape2 aleh2 inbox aku penuh ngan ayat shit dier tuh ! erghhh damn !

okey nak tulis sikit pasal filem KLIP 3GP yg skunk tgh hangat diperkatakan bukan pasal filem nih tp pasal pelakon yg melakonkn watak dlm filem ini bukan apa lakonan memank menjadi dpt menarik perhatian penonton tp masalhnyer adehhh susah nak ckp wehh apa pown korg tgk lah preview filem nih.

click bawah nih :




*actually aku rase malaysia nih sudah2 lah buat citer yg byk membabitkan aksi2 begini , memanglah dlm "PERINGATAN" tuh jgn tiru aksi ini aksi itu kan tp org yg tgk tuh ade yg tgk suka2 dan ade gak yg tgk then dier akan try apa yg diorunk lakonkan kat dlm filem tuh balik. Kebanyakkn filem2 begini memberi kesan yg teruk lagi2 budak2 remaja dan kanak2 bawah 12 tahun..tgk lah skunk sume yg buat SEX tuh skunk budak 12tahun pown dah pandai okeh ! adehh,kesian tol lah weh budak2 mcm nih kecik2 dah rosak.

*dan paling menjadi2 skunk nih citer hantu.. dan manusia skunk lebih takot akan hantu dr TUHAN mereka sendiri oo..Haishh korg nih pown..pendapat aku better kurangkan buat filem berbentuk hantu dan ganas2 nih..contoh filem terbaek 
"HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA" dan "ANIMASI" dan lg satu filem 
"CITY ON FIRE" ha tuh sume citer yg paling best dan xderk lah aksi2 yg merosakan.


0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang