Kau Baca Statement si CHEF WAN nih !

Selamat Pagi :)
makin nak abes LI makin bosan seh bila xderk keja nih..haishh..
nak buar report memank aku dah penat dah nak pikir ayat kan..nak2 kena buat report dlm bentuk penulisan Inggeris...haishh !
xpew,abaikan ! entry kali nih nak suh korg baca statement chef terkenal malaysia plus++ 1 dunia org dah kenal dier kot...hehe..
nih citer pasal dier komen tentang perkahwinan si retiss yg dpt sponsor jutaan ringgit lerr..
[nih bukan sesi nk ngumpat ye,harap maklum]

Nak tahu x statement si chef wan nih memank perghh terbaek lerr wehh...comment dier pedas se pedas2nyer lah weh...makin cili api pown memank terasa kan..HAHA..

Dan aku paling xtahan wedding diorunk nih kan adehh bajet nak jd org kristian ker ha? nape aku ckp cm tuh ? sebab lagu2 semasa diorunk nak masok tuh an memank lagu wedding utk org2 kristian oo nak2 lagu2 org mati aje weh..then baju yg kata berjuta2 tuh kan adeh,dress aku beli kat ts pown lg lawa seh..xlawa langsung ah ! 
[nih mesty bajet2 nak jd ala2 putera william and kate midelton kot..baju kate pown lg sopan time wedding dier taw..huhu ==']

Okey if korg nak tgk apa statement dier sila ke Link ini 

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang