Lens Case

Teringin nak lens case yg chomel2 like kat wangsaWalk tuh, tp masalahnyer mahal nak giller weh .. adehh ! dr aku beli itu baek aku beli sehelai baju .. haha .. tp xpew aku xberputus asa cari case lens yg cute2 yg kira termampu lah aku nak beli kan .. hee ..


finally,aku jumpe gak lens case tuh .. angryBird taw..aku bukan minat sangat pown angryBird nih tp sebab aku tgk chomel so,beli lah ..hehe .. memank murah giler lah case tu .. berapa ? ha,RM bawah 10hinggit weh .. lau beli kat wangsa walk tuh dlm RM35 kot .. giler ape .. huntung lebih ar tuh .. alasan nak byr gaji pekerja then sewa kdai lah tuh...haha..










ha,actually xderk lah chomel mana pown weh .. hehe..

2 Conteng Petak Membebel:

Nafisah Ruslan said...

macam kotak lens dah skrg ni.. comel2 :)

TeQah Khaire said...

@Nafisah Ruslan

hehe .. tp xguna2 lg sebab sayang plak

haha

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang