Nokia 500

Selamat Pagi semua ;) nokia aku 5130 dah menunjukan utk meninggalkan tuannyer sebab apa pown aku xtaw lah kan? agaknyer dier merajuk kot yg aku ada buah hati aku yg baru berihitam .. tu yg dier duk slalu buat hal jerk nokia aku nih..bukan aku xguna nokia aku tuh guna lg seh..nokia tuh lah aku pakai slalu sms,call and dgr music .. sebab hp tuh aku pakai line yg beriHitam nih aku pakai topup aje sebab aku nak bertweet..haha..so,xramai kwn aku taw yg aku pengguna DIGI yg baru :) haha.. bukan aku xnak upgrade line aku ke bb cuma aku kena pikir balik lah kan..tggu abg aku beli hp baru then dier tukar ke plan DIGI baru aku follow dier..sebab abg aku yg bayar line aku nih..hehe :) 


abg aku yg terbaek sebab dier jerk yg boleh layan karenah gila2 aku nih..haha.. ouh abg aku belum kawen lg ye ! 
[tgh cari calon utk dier,parents aku dah bebel2 pasal dier xkawen2 lg] aku jgn citer lah weh,maseh student lg weh gila lah nak kawen time student abes down nti kewangan aku lol ! HAHA


okeh,plan rase2 nak beli Nokia 500 nih sebab features dier menarik minat aku lagpown aku nih pengguna SETIA nokia sejak aku memiliki handphone pada umur 13tahun lg . even aku pakai BB skalipown aku mesty akan guna nokia juga .. bg aku nokia memenuhi cri2 yg aku suka [cewah,dah mcm kenalkan bf plak kan..haha] org kata nak music yg best amik sonyEric kan tp aku xboleh sebab speaker sony bg aku sgt menyakitkan gegendang telinga aku nih
[terpulanglah pd pendapat masing2 ye].Orang bosan dgn nokia bcoz nokia is simple ! but aku rasa nokia mudah difahami dan satu bila aku xsuka pasal nokia nih, bila tiba2 hp aku akan terpadam dgn sendirinya..HAHA..





Coming Soon
[Nokia 500]

*Untuk lebih lanjut sila ke Nokia Product in Malaysia

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang