Perkara yang diBENCI bila :


ha, luahan perasaan bg sape yg knal aku tp stil xpaham2 kan .. aku memank geram abes giller oo ngan sape2 jerk yg terasa apa aku tulis nih ! kesah ker aku kau terasa ? ah suka aku lah weh ! tak kan kau jerk nak dijaga perasaan tu.. persaan aku kau jaga ker ? wth lah !!


BENCI BILA :



  • tak suka bila org tgk kerja aku then complain bagai2 last2 keja kau pown mcm shit aje ! [kau xlayak komen weh]
  • suka intai2 org apa org buat kan .. hate this weh !!
  • lagi benci org slalu pinjam barang aku padahal brg dier bertimbun2 xnak plak guna kan !
  • Ye . aku bodoh xpandai bw kereta manual weh ? so, kau bangga ker kau bw manual weh ? takat bawa manual tu xkemana weh !! aku akan tabik if kau bw keta f1 okeh !!
  • jgn sibuk nak tnyer hal peribadi aku sebab aku xpernah tnyer hal kau !! 
  • kedekut nak mampus [kwn mcm nih bw masok gaung biar kena baham pown xpew]
  • kalau aku xsuka bende tu jgn duk sibuk nak pksa org tuh buat!
  • makan berbunyi2 geli siall !!
  • kau sape nak suh org itu ini weh ? kau bayar gaji aku ker weh ? wtf ah !!
  • meludah sampai kena aku .. pengotor lah org cm nih !!! geli sial !!

2 Conteng Petak Membebel:

nazirah said...

kte pn tak suke org complain bnyk2 kte wat keje huhu annoying kan

TeQah Khaire said...

@nazirah

ha kan .. if keja dier terbaek xpew nih dier lg teruk .. haishh geram2..

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang