Sector 7

okey kelmarin aku tgk movie thrill korea nih .. sector 7 ye .. hurmm apa yg bosan nih aku rasa korea nih memank xsesuai lah buat citer2 thrill nih sebab xbest langsung ye !! dan sector 7 nih tgk kat iklan nampak mcm best kan skali bila tgk kan .. hurmmm ...




about sector 7 :



  • citer pasal monster ouhh .. 
  • jalan cerita slow giller mcm ceriter cinta tp citer cinta pown okeh lg oo .. 
  • monster tu terjadi sebab pakcik tuh cipta dier utk sumber petroleum .. hurhh =='
  • yang heran tuh monster tu memang badan dier kuat oo dah bunuh byk kali pown still xmati2 oo ..
  • then finally mati gak monster tuh ..
  • monster tu satu aje yg banyak anak2 dier2 aje .. anak2 dier xgarang pown .. ahha ..
  • ending memank sedih sebab dier sorg jerk yang idup [perempuan]


*ha hero dier hensem kan ? tp tu bukan sebab aku nak tgk .. ahhha ..

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang