Singham [bukan citer tamil ye]

Entry about citer hindustan..hee..actually aku bukanlah peminat citer hindustan taw..tp sebab aku tertengok kat chanel 952 tuh an so,ada citer "Singham" tuh best lah plak wehh..citer hindustan nih xcm citer2 len dier punye part lagu2 tuh satu saje itupown sebab ada mjlis pertunangan si singham nih..nak taw apa yg best sgt kan?okey...  


sila scroll down bawah nih nih :


_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
 

DONE !


about singham :

  • citer nih byk part fight2 sebab tuh aku suka tgk .. hehe..
  • Hero dier ajeey devgan wehh,perghh kacak gila husband si kajol nih ;)
  • Singham [ajeey] nih seorang inspektor polis yg bekerja utk menegakan keadilan dan elak dr makan rasuah.
  • dier kena tukar kat perkampungan goa,kat situ plak kawasan si samseng2 jaikat shinker tuh memank kejam giller..
  • Jaikat shinker nih hanya bergantung pd anak2 buah dier jerk dier berani..bila part yg dier sorg2 tuh perghh penakot seh !
  • Part best sikit babak antara singham ngan gf dier [xengat name tuh] hehe.. alah,part romantis lah weh..haha..
  • Then part paling best gak time singham nih fight ngan samseng2 si jaikat nih lari plak tuh samseng2 nih..haishh kata samseng tp takot gak an.. haha..
  • dgn kuasa si jaikat nih kan,dier telah memberi arahan pertukaran kpd singham nih dlm masa 24jam tuh..nak tahu apa terjadi seterusnyer ha,korg tgk lah kat utube nti aku sertakan link ye..[kat utube full punyer xderk yg episode2]
Kalau korg tgk mesty korg suka..nmpk jerk citer cam nih xbest kan..padahal citer2 cam nih lah lg best weh..hehe..dan Pengakuan aku nak buat sebab hero dier best aku tgk kot..hikhikkk :)



Click Picture nih utk melihat movie ini :)

*okey,kpd yg nk tgk selamat menonton ye (:


4 Conteng Petak Membebel:

Ini Kisah Tia said...

awhhh . ajay devgan le :)

nazirah said...

wah cite baru ek
mcm best je nak tgok la nt huhu
tkcre kasik taw tajuk wee ;)

TeQah Khaire said...

@Ini Kisah Tia

ha,kacak dan tuff kan....

hehe

TeQah Khaire said...

@nazirah

yup..

tgk lah yew..citer nih xderk nyanyi2 sgt...hehe

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang