Teater : Badai Semalam

Selamat Petang Semua :)
hurmm,ntah ape kena ngan aku nih kan excited giller nak tgk teater..Macam xpernah tgk plak..haha..org len sume dok citer nk tgk teater yg kat IB tuh "The Secret Life...blah..blah.." kan..hehe yg aku sibuk nak tgk teater bulan depan nih "Badai Semalam" hehe..nak tgk sebab adew pelakon fav aku lerr erra fazira dah lame kot nk jumpe tp xjumpe2 gak..so,peluang sementara belum balik sabak nih kan akan aku gunaka sebaik2nyer,,,,hikhikk..okey bila teater nih dipentaskan?
Lihat bawah ini :)



about Badai Semalam :
  • Pelakon sume hebat2 seh...lagi2 my fav actress pown ade :) erra fazira..hehe..
  • Erra fazira [mazni] bawa watak anak kepada org gaji then aaron [karim] bawa watak anak org kaya yg suka berfoya2..
  • teater yg mengisarkan antara cinta , cita-cita dan pengorbanan slalu dlm drama dh byk kan..ha,nih kalau tgk real2 memank feel dier memank terasa lah kan..tu sebab aku xsabar nk tgk ouh..
  • Tiket dier xderk lah mahal sgt start dr RM30, RM50, RM70, RM100, RM150, dan paling mahal RM300 sahaja :) eh ,jgn beli skunk sebab belum adew annoucment beli tiket..harga tiket aje diberitahu ye .. hehe.. [lg best half price utk org tua,student[bw studentCard] and OKU.[tp sebarang kemungkinan harga tiket mybe ade akan berubah]Time : 3pm and 8:30pm.
  • Tarikh dipentaskan : 11 - 20 November 2011
  • Tawaran Istimewa utk Student RM16.50 pada tarikh = 12 & 13 Nov and 19 & 20 Nov 2011 ini and  time : 3pm

*aku lg suka citer dr novel dipentaskan dlm bentuk teater dr drama :)

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang