TimeSquare [Entry Gambar]

okey, isnin lepas aku merelaxkan diri dgn bende2 yg hempas2 badan aku nih .. ha apa dier ? ala yg roller2 kat TS tu oo .. memank sakit2 badan lah oo .. sampai nak tido pown kena tido menegak like mayat .. 


Entrace dier ? okey click link ni Tiket fee


*aku nak ckp yg STUDENT xderk diskaun oo !! 
[melainkan korg buat rombongan cik kiah .. haha]




last aku pergi 6tahun lepas .. ha lama kan .. tuh yg pergi balik men bende2 nih .. even korg pakai tudung or shawl pown korg ley nek bende2 thrill nih ye .. asalkn hijab korg tuh pin ketat2 xpown xyah nek kai shawl kai tudung yg senang2 aje sebab nti akan terbang2 cam aku weh .. haha .. padahal aku letak pin byk oo .. haha ..



[3 orang yang nakal]










Mane Kitorg weh ? hehe








Tergolong skali nek bende kanak2 nih (: haha





bende nih xthrill mana pown sebab aku sakit hati pasal shawl aku tutup muka aku padahal dah pin ketat2 dah pas nih if korg nak nek bende nih jgn pakai shawl .. pakai tudung biasa aje .. senang dot



bende nih paling adventure giler dr roller coster and hammer tuh wehh .. abes melayang shawl aku then sepit rambut aku patah okeh .. betapa kuat gila dier hempas2 badan korg if korg nek nti .. then otak pown mula pusing2 (:

*tahun bila lah aku nak g universal gold cost kan .. nak nek bende2 tuh lah sebab
sana lagi best siott tggi plak tuh (: 



0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang