Wrong Turn 4

Yeah ! esok isnin kan ? haha aku cuti .. hehe .. cuti apa ? ada lah weh .. okey2 nih aku nak update pasal citer WrongTurn4 kini kembali lagi .. if sape yg 4lowUp citer nih from Part1 kan , ha part2 seterusnyer mesty dier akan tahu mcm mana jalan ceriternyer . Dier bukan kesinambungan tp setiap part tuh berbeza2 ceriter.


about WrongTurn4 :


  • actually aku nak cakap wrongTurn4 nih so BAD giller ah weh ! aku rasa korg xpayah lah nak tgk wayang weh sumpah xbest okey .
  • Thrill xada apa yg menarik sgt . Jalan Ceriter Slow nak gila .
  • SEX dier jgn citer sangat JIJIK weh ! [i mean teruk lah xelok utk budak2 yg bawah 18 okeh !
  • sape nak g tgk tuh , tgk ah duit korg kan .. tp lps dah tgk jgn kata membazir ye .. HAHA ..
  • dan pecah rekod utk WRONGTURN4 nih ending dier ye .. kenapa ngan ending dier ? ha sila tgk  [alah korg download aje [free] xpown beli lah DVD dah kuar pown even xkuar wayang weh]


*tak benci ending nyer tapi geram aje .. HAHA

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang