Al-Hijab

Ye aku tahu citer nih dah lama weh .. aku saje jerk nak komen oo ..
aku bukanlah pengetahuan luas sangat tentang filem2 nih .. tp xsalah kan nak beri komen weh .. haha .. lantak lah kan blog aku suka aku lah weh .. kah3 ..


Al-Hijab :



  • Seram ? mana ada weh .. seram biasa2 jerk oo .. best lg Jangan Pandang Belakang weh :)
  • Jalan cerita dah best tp maseh xdpt nak tawan hati aku nih utk kata best sangat weh .. 
  • if diberi bintang .. aku taburkan 3 saje weh .. tu pown buat sampai aku tergelak part yg kelakar si bell ngan kwn2 dier kat dlm lori tuh .. haha tu memank pecah perot weh aku gelak .. haha ..
  • paling xtahan hantu2 dier mcm kelakar jerk weh .. ahhha .. 
  • paling aku menyampah ending macam hareem weh .. aku benci ending tergantung nih .. [apa ada sambungan ker..?] erhh =='

Poster jerk menarik perhatian aku weh .. haha

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang