Contest Candidi With Buddies (:

Selamat Petang semua ! tertarik ngan blog  shahmin  nih ye sebab dier buat f1 contest okeh dgn kerjasama kawan dier  Linda  eh kawan ker ehem2 [hee..saje gurau ye].. 


so, jom ramai2 join weh tengok sape yang menang .. ahhha .. [gurau2 aje] xnak citer panjang lebar sgt if korg nak join contest nih just click ini banner dibawah ye (:






Okey , aku pertaruhkan satu gambar sahaja (:

[click utk Zoom]


kenapa pic nih ? sebab pic nih xderk sape yg tolong tangkapkan sebab mereka2 nih payah benar nak mintx tolong so naseb kat situ ada batu yg tggi sikit then aku set kan timer kat situ ..
ha tripod ? ouh aku lupe bawa seh .. hehe 

*sekali lagi terima kasih to Shahmin dan Linda sudi invite kita join contest mereka dan menganjurkan contest cm nih mengeratkan lg hubungan sesama blogger ..
*cewaahh ayat aku xley blah .. haha
 

3 Conteng Petak Membebel:

Siti Nurazlinda said...

haha , ehem-ehem ehh ? takdelah . kitorang kawan satu sekolah actually . btw , thanks for joining us :) Good luck okayy .

TeQah Khaire said...

@Siti Nurazlinda

ahhha .. saje bergurau senda .. heee

Siti Nurazlinda said...

hehe , its okayy lah :)

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang