Eksklusif : Misteri Jalan Hitam

Yeayy ! Mggu nih busy nak ke sana ke mari .. mentang2 elaun aku dah release kan .. ahha' okeh ,semalam pergi tgk tayangan perdana "Misteri Jalan Hitam" Seram ? opps ! jap .. before korg kata seram baek korg g tgk kat web gsc then tgk kat genre utk filem ini (: hehe .. Best ker x ? ouhhh .. sila lihat apa kata aku .


Misteri Jalan Hitam :


  • Cerita nih memank misteri lah bila tgk .. aksi gedik2 Liyana Jasmay memank menjadi (: [misteri bkn b'maksud seram bg aku .. hehe .. so, silalah tgk (:]
  • Nak Kata seram xlah weh .. yg pasti kelakar weh .. hahaha ..
  • nama pown citer fantasi misteri2 nih kejap jerk .. 
  • Terkejut ? ha tu memank akan ada weh tp .. ha tgk aje ..
  • Adventure + Fantasy aku rasa citer nih weh .. ahha'
  • Dendam antara kaum hara terhadap nian .. nian tu bunian :) 
  • first time aku dgr marion caunter ckp malay weh .. memank berbeza weh .. ahha .. 
  • apa yg ada kat citer nih ? okeh , kelakar + seram sikit + sedih .. 
  • paling best hans and que memank kelakar lah weh .. haha .. 

* Thanks juga kepada media hiburan yg bagi tiket free (: 
* Thanks Juga to my bff nadira (: coz teman aku .. hehe .. 

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang