Jangan Berlagak Lagi Garuda !

Selamat Pagi (: okeh .. nih first time aku buat citer pasal bola weh .. xpernah2 aku nak citer pasal bola okeh ! hehe .. okeh apa yg semalam aku tgk kat tv akan nak bebel sikit kat sini .. haha 


Coret Coret Malaysia VS Indonesia :




  • xsangke tetibe awal2 diorunk dah gol .. haishh =='
  • lps tu pemain malaysia mcm down aje aku tgk masa tu , ala belum panas lg kan .. hehe ..
  • dah gol berlagak plak then lps tu malaysia plak gol weh,tp nak nafikan gol malaysia guna tangan ! arghh taw ar korg goyang weh ! ..  
  • aku xpaham asal indon nih kasar sgt ngan malaysia ? diorunk sedar x yg diorunk nih ada yg dtg sini cari kerja kat malaysia gak yg datang secara haram lag kan ? tp kutuk2 malaysia plak .. 
  • aku benci tgk pemain indon yg botak tuh ! berlakon jerk lebih .. puihh !
  • ha bila part faiz masok whoahh aku tgk kat tweet sume gadis2 suka ye .. hamboi korg tgk bola or cari jodoh ? kah3
  • aku xtaw asal semalam aku ley emosi tgk bola nih =='
  • Alhamdulillah akhirnyer MALAYSIA menang (: 
  • kesian gak sebab diorunk nak masuk hotel semuanyer indon xpuas hati .. tak pasal2 kena naek baracuda yg sempit tuh utk keselamatan masing2 .. =='
  • berbaloi lah diorunk travel sana sini akhirnyer berbuah juga (:

okeh ni antara komen dr penonton indonesia :

Team Malaysia Menang Sepak Bola..Team Indonesia Menang Provokasi..aku malu sama bangsaku..Jika Team Indonesia nonton Sepak Bola Di Malaysia, saporter Malaysia Lebih aman dan menghormati Kita sebagai tamu..Teamnas Indonesia punya Team yang berkualitas dan bagus namun kekealahan kita disebabkan apa ya?? cuba pikirin dong. mau menang tapi ada sisa-sisa iri hati,benci dan dendam sama Team Malaysia. Jika mau menang, saporter Sang Garuda harus ada rasa hormat sama lawan. Tuhan akan dengar doa kita.
[ha aku tgk .. bgos dier nih (: ]

*tu lah len kali jgn mempermainkn lagu negara kitorg dan jgn nak ejek2 negara kitorg weh ! adat permainan lah weh kalah dan menang! xkan xreti tgk game kot .. +_+

3 Conteng Petak Membebel:

J.Syazwana said...

tak sia-sia tengok malam tadi. berbaloi tido lambat. hehehe

TeQah Khaire said...

@J.Syazwana

ha betol2 (:

KizZ said...

Hihi..just nak cakap puas hati sangat lepas dapat tengok pasukan harimau muda kita berjaya tumpaskan indonesia walaupun hanya berbekalkan second team lawan indonesia first team woo..

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang